Beyziikoo Aloneanqel Evet dışarıdaki işlerimiz gezmelerimiz eskisi gibi değil ama yine de çıkıyoruz ve sarkık durmasını istemem yani büyük olunca belli oluyor çünküüüüüü😣😣😣😣
Aloneanqel Beyziikoo yok kız dışarı sütyensiz çıkar mıyım 😂😂 sen siz neler yapıyorsunuz demişsin ya ben böyle yapıyorum dedim yani herkes bir olmaz tabi
hm35 Beyziikoo bende hamilelikte kullandıklarımı bitince hemen çöpe atıcam 🙈😂 geçmiş olsun gerek görse verirdi bi ilaç demekki çok yoğun bi engeksiyon yok. bol bol su için siz :)
Beyziikoo hm35 Aayy evet evet kilo olayını normale getiriyim değiştiriciim 🤣🤣🤣 Teşekkür ederriimm inşaAllah geçer tamameeenn😏😏😏
Aloneanqel Beyziikoo ay yok ya benim ki çok aşağıda duruyor kocaman oldular zaten o da ayrı birşey 😂😂 kıyafet de almadım son ay şiştim karnıma tam geliyor sıkmıyor ama , görenler 10 çocuk emzirmiş der sütyensiz çıkarsam herhalde 😂😂
Beyziikoo Aloneanqel Ahahhahaha Allah iyiliğinizi versin 🙈🙈🙈 Valla deforme olmak böyle bir şey demekki 🤣🤣 Canları sağ olsun da inşaAllah biz sarkıklığa da razıyız 🤗😍💜
Beyziikoo bryc Acıtıyor değil mi baskı yaparken yani benimki o kadar büyük değil ama daralıyorum bazen acıtıyor 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Selbal Beyziikoo ikisi içinde öneririm. İç çamaşırları da oldukça rahat. Ayrıca e bebekte satılan destekli iç çamaşırlarının kumaşını da çok beğendim ben. İkili olarak satılarlar çok çabuk yırtılıyor ama destekli olanlar çok güzel. Fiyatı 16 tl di yakın zamanda aldım