Dudumrtk Cansu_79 bende çok merak ediyorum henüz bişeye başlamadım 36 haftalık olcaz doktorum ahududu yaprağı çayı önerdi plates falan ayrıca bebekleriniz doğum pozisyonu aldı mı acaba ben hiç bişey hissetmiorum doğuma dair en ufak Bi belirti yok
Cansu_79 Cigdem_ckmz ya bende 2 gündür başladım 40 tane yapıyorum aklıma geldikçe de 10 10 yapıyorum bazıları sıcak suya otur diyor bazıları hurma ye diyor bazıları ilişki diyor napcagımızı şasırdık
Cansu_79 Dudumrtk benim bebegim 35 haftalıktı makat gelişi dedi ama son 2 3 haftada dönüyor zaten suan dönmüş durumda
Dudumrtk Cansu_79 doğuramıcam diye korkuyorum açıkcası son bir ay kaldı hiç Bi belirti yaşamıyorum haftaya kontrol var İnş dönmüş olur 38 de çatı muayenesi yaparız dedi doktorumuz
Cansu_79 Dudumrtk yok y Dudumrtk bende de hiç bir belirti yok 😊 sanırım biraz korkuda oldugu için ama tavaş yavaş bugün bel agrım kadık agrım olmaya başlıyor gibide valla karnımızda kalacak degil 😜 bir şekilde cıkıcak hayırlısıyla dogururuz inşallah
Cansu_79 Babyy1S hiç yürüyüş yapmıyorum 😔 tek başıma yürümeyi sevmiyorum hiç birşeye tembellik yapmıyorum ama yürümeye gelince tık yok ama evin içinde hiç oturmuyorum sürekli hareket halindeyim oda bir yürüyüş sayılır sanırım 😁
Dudumrtk Cansu_79 İnş sağlıcakla doğar bebişler normal doğum istiorım da normal belirti yok yoksa her türlü doğacak lar sezeryandan korkuorum normal doğum nasıl bişey bilmediğim için bilinmezlipe gitmek istiyorum
Babyy1S Cansu_79 sayilir tabi ☺ mesela yerleri silerken son haftalarda elinizle silin merdiven inip cikn bunlarda işe yarar ☺