Rahnur Kızlar hamileliğinin bu haftalarında seyahat eden oldu mu 6 saatlik bi yol gidip 1 gece durup gelmeyi düşünüyoruz biraz zorunlu. Özel araçla gideceğiz tavsiyeleriniz varmı ?
Aslihan16 Rahnur bir bir buçuk saatte bir 10-15 dakka yürüyüş yapmalısın dikkatli olmasın döküntü olmaz bence ama yine de doktoruna sormalısın ☺️
Minay Doktorunuza danışın, fakat iki gün üst üste olmuş olacak dinlenemeden geleceksiniz bu sizin için sıkıntı olabilir
Rahnur Doktorum yolculuk yapabilirsin sıkıntı yok dedi ama bu şekilde olacağından bahsetmedim belli değildi özel arac olacağı icin sık sık dururuz zaten bebek icin bi sakıncası yoksa benim için de olmaz şu ana kadar ödemim veya varisim olmadı çok şükür
Rahnur Yine de çok kararsızım aslında benim icim rahattı ama mahalle baskısı oldu biraz kaynana görümce gitme falan dediler
mmek_2014 30 haftalıkken 12 saatlik yol gittim 33.haftada aynı yolu geri döndüm. Kendi aracımızla gittiğimiz için çok sıkıntı olmadı yoruldukça durup dinlendik. Arka koltukta rahat rahat uzandım.