Fndmrplt Merhaba sevgili anneler, bebeğinizin ilk kalp atışını ve bebeğinizi hamileliginizin kaçıncı haftasında gördünüz/duydunuz ? Randevu tarihimde bebeğim 6+4 olacak, sizde kalp atışını duyabilir miyim?
Ozgenkumra1 Merhaba ben şuan 6 7 haftalık hamileyi ilk gittiğimde keseyi gördüm doktorum 10gün sonra kalp atışı için gel dedi salı günü gittim 2cm in altında olduğu için duramadım yarın gidicem yine inşallah duyarım 🙏
Elifbc Fndmrplt ben 6+4 de dinledim 😊 ama özel hastanedeydim muayenede dinlettirdi doktor, ben 2 gün sonra devlet hastanesine gittim devletteki doktor bebek yok sadece kese var 2 hafta sonra gel kalp atışına bakarız dedi. Çok ilgisizdi bende hiç ben kalp atışını dinledim demedim o zaman gelme buraya özele git derdi öyle bi doktordu maalesef 😕 özele mi gidiyorsun devlete mi bilmiyorum ama normalde bu haftada kalp atışı oluyor.
Nghnyvz0408 Fndmrplt ben tam o tarih de gittim ama 6+1 e uyumlu çıktı bebişim. doktor kalp atışı var ama çok yeni dedi çok azıcık dinleyebildik
Teacher-mom 7+5 iken duyduk çok güzel bir duyguydu o minicik şeyin kalbi atıyor rabbim ne kadar büyük 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🫀🫀🫀🫀🫀