Denizesin Kızlar betahcg 0.05 çıktı bu oran ne demek.gebelik olmadığında kan testinde beta HCG 0 sıfır olarak ki görülür yoksa bir deger yazarmi
Mervensn1 Denizesin gebe olmayan birinde beta 0,1 ile 0,5 arasında çıkabilir sizin şuan gebe olmadığını gösterir hayırlı zamanda istiyorsanız olur inşallah🌸
Denizesin mucizemibeklerken17 evet adetim 10 gün gecikti ilk defa bu ay çok umutlanmastim.en son sınır hamile değilsem eeger beta 0.005 mi peki hamilelik kaç olduğunda vardr
Mymother Mervensn1 csnım benim betam 2.30 çıktı yükseliyormu böyle bir şey biliyor musun peki adetim gecikti benim bu arada acaba ondan mı yüksek çıktı
HEY03D Mymother çok nadir geç döllenme felan olursa yükseliyor. Ama büyük ihtimalle gebelik yok. 5 in altı negatif. Allah gönlünüzdekini hakkinızda hayırlı eylesin ♥️
Mervensn1 Mymother yani bazı kadınlarda adet döneminde hamile olmasa da yükselirmiş ama geç döllenme falanda olabilir tabiki
HEY03D Mymother benim 1.20 çıkmıştı yükselmedi ben daha hiç pozitif görmedim zaten ne idrarda ne kanda 😅
HEY03D Mymother sen gene de takip et belki geç döllenme olmuştur. Kan vermek daha garanti. İnşallah güzel haberler verirsin bizlere ♥️
Berfinnnnn afrasil benim 14.08 cikti hamiley galiba aşırı mide bulantısı var reglime daha 10 gün var sonuc bu cikti
Mymother HEY03D pazartesi vericem yine kan benim bir evladım var çok şükür bakalım hayırlısı inşallah hayırlısıyla siz ve bütün isteyenler kucaklarına alırlar evlatlarını🌸