Bihilal mrwdd ben istedim ve koydum ama kimliğinde tek isim yazıyo kulağına babasının ismiyle birlikte okuttum ☺
Fes909416 Benn o ne derse desin erkekse eğer koyucam ilk bebeğim kız ona kendi ismimi koydum ikincisi de eğer erkekse eşimin ismi olacak
Melegimmo Ben koyucam eşimde gayet memnun bu durumdan hatta daha doğmadan babasının huyunu alacak gibi 😍🤗
sevginanc Benim bebeğim kız ama ikinci erkek olursa kesinlikle eşimin ismini ikinci isim olarak koymak istiyorum ben de 😍 Kimlik kartında yazsın en azından..
mrwdd Benim yıllar öncesinden hayalimdi oğlum olursa ikinci ismi babasının ismi olsun..Eşim tanışalı 10 yıl olacak kasımda bende eşimde kasım doğumlu oğlumda allah nasip ederse kasım ayında doğacak burçlarıda aynı olacak Allah nasip ederse 💙
SinemAyaz Bende eğer oğlum olursa eşimin adını koymak istiyorum ilk ismini 9+1 iz bugün ilk ismi Yusuf olacak erkek olursa 😍
senaozkaymak Bizde eşimin ilk ismini koyucaz inşAllah kendisi bu durumdan çok mutlu ☺ Manevi olarak da çok güzel bi düşünce bence 👍🏻