Yasmink Kızlar ben dün gittim kontrole 27 haftalığım bebeğim 1100 gr 37 cm 5 gün önde gebelik şekerinden dolayı suyum fazlaydı insülin ve diyetle normale dönmüş şekerden dolayı ve sigara içtiğim için emboli riskine karşı doğuma kadar ve doğduktan bir süre sonra da kullanmak üzere oksapar 4000 iğne kullanmam gerektiğini söyledi ve emboli çorabı kullanıcam doğuma kadar bende durumlar böyle sizde nasıl peki?
Cjdjdj Yasmink iki gün önce gittik hastaneye 950 gram 36 cm dedi iyi dedi ama sanki kilo almıyo az gibi geldi kilosu bana göre
Yasmink Ayrıca gyno ferra sanol elevit ve sunset balık hapı kullanıyorum balık yemediğim için hergün de 3 ana öğün 2 ara öğün diyet programı uyguluyorum mantar fitil kullanıyorum yok yok yani bende ha bi de boşanma aşamasındayım hayat ve hamilelik çok zor geçiyor benim için
Adonis01 Yasmink Geçmiş olsun canım , bana da mantar için fitil , idrarda enfeksiyon çıktığı için de ilaç yazıldı ama ben bu ikisini kullanmaya korkuyorum . Sen mantar için fitili kullandın mı , kullandıysan faydası oldu mu ?
Yasmink Cjdjdj yok sizinki normal bence bi uygulamaya göre 1000 gr yazıyo 27 hafta için benimki önden gidiyo dediğim gibi şekerden dolayı
4894mercimek Yasmink sigarayı çok zor bıraktım bende krize giriyorum bazen ama tutuyorum kendimi 28 haftalık benimde günde kaç içiyorsunuz
Yasmink Adonis01 geçen hafta dynoxl diye 6 günlük fitil kullandım geçmedi bu sefer 2 tane olan birini dün yaptım diğerini haftaya yapıcam bilmiyorum geçecek mi ama geçecek gibi görünmüyor geçmesse hap verdi daha sonra onu kullanıcam idrar enfeksiyonu şimdilik yokmuş ama olursa diye monorol verdi şimdilik bunlar başıma gelmeyen yok kullanmadığım şey kalmadı
Pdrmdr Kızlar bende 27 haftalık hamileyim bazen bebek Bi yerde toplanmış gbi oluyor kasılıyor sanki garip Bi his oluyor içimde o an sizde de böyle bir durum var mı yürürken kasıklarınızda kasılma hissediyor musunuz?
Fe123 Yasmink bebek hareketlerini aşağıda hissediyormusunuz peki bırde doktorunuz bilgi verdi mi pozisyonu hakkinda
Fe123 Yasmink benimde ilk hareketlerini hissettiğimden beri hep aşağıda göbek deligimin orda da hissediyorum ama bikini bölgemde hareket edince tedırgın oluyorum doktor bı sıkıntı görmedi ama sanki çok aşağıda taşıyorum gibi geliyor ilk gebeligim de böyle değildi hakkımızda hayırlısı