Elifnuraltunay Hamilelikte tetenos asisini. illaki sol koldan mi vurdurmak gerekiyo? sagdan vurdurdum, arkadasim soldan vur dedi bana doktorum dedi. ne etkiliyor????
Zeykem Elifnuraltunay ne farkeder ya hangınkolunu cok kullanmıyosan ordan vurdur ben ılkını soldan vurdurdum sagı kullanıyorrum dıye bu sefer sagdan yaptırcam cunku solda uyumaya basladım yarın olucam 2. Yı bende
mervec Elifnuraltunay ben ilkini soldan vurdurdum soluma yatamadım on günden fazla ağrı çektim çok zordu benim bunyemde böyle etki ediyor bende bu defa sağa vurdurdum soluma yatıyorum diye ama yine aynı acımaya başladı bile bence bir fark olamazmantiksiz geliyor
Arzuu Fark etmiyo ben ikisini de sağa vurdurdum. Sola yattığım için . Sola vurdursam kolumun üzerine yatamazdım
Dibidixx Bugün ilk dozu vuruldum sağlak olduğum için sol kola vuruldum , herhangi bir şişme kızarma vs yaşamadım . Yalnızca aşıdan sonda duş alınmıyor o gün .
Elifnuraltunay Dibidixx ya benim anlamadigim ben saglagim ama genede saga vurdurdum cunku sol tarafima uyuyorum. kimsede beni uyar madi😢