Zeyno27 Merhaba güzel anneler 4 baby Cool travel sistem Bebek Arabası alıp kullanıp memnun kaldınız mı .?
ipekkk12 Zeyno27 ben aldım alırken denedim de evde falan da denedim gayet güzel rahat ağır değil yani. Puseti de 1 yaşına kadar kullanılabilir sanki bana öyle geldi
Dr0607 Zeyno27 ben aldım hem uygun hemde kullanışlı canım arkadaşında söylediği gibi hafif çok ağır değil yinede tercih senin canım bana kalırsa çok uçuk faiş fiyatlar vermeye gerek yok bence tabi bu benim düşüncem 😊
Zeyno27 Dr0607 aslında aldım Instagramda bir sayfadan aldım evet dediğiniz gibi hafif kafamı karıştıran portrebebe de 4 yaşındaki yeğenimi dedim sığmadı çocuk rahat edemedi
Zeyno27 @ipekkk1 ya bende aldım potrebebe 4 yaşa kadar kullanılabiliyormus ama bugün 4 yaşındaki yeğenimi denedim sığmadı çocuk oyuzden sanki biraz pişman oldum ayagini koyacak yer bulamadı iki büklüm oldu ayaklari
ipekkk12 Zeyno27 dediğim gibi puset 1 yaşına kadar ancak idare eder diye düşünüyorum denemeden göremeyiz ama arabalarda çocuklar için mecbur yani illaki 1 yaşından uzun süre kullanmaya çalışacağım. Ben port bebe de aldım puset olmazsa ona koyarım diye o pusetten daha büyük İnan
Dr0607 Zeyno27 içi geniş duruyor ama belki çocuktan çocuğa fark eder yeğeniniz biraz tombişse ondan da olabilir