Mls123456 Hamilelikte goz muayenesi olan var mı ? Dün kizimi göz muayenesine goturduk beni etkilermi ya kafama takıldı valla bilen varsa cvplasin lütfen
aysedemirucar Mls123456 hamilelikte gözlerde genelde bulanık görme normalmiş o yüzden eğer gözlük alacaksanız bile doğumdan sonra muane olun lens kullanimi vs kuruluk olduğu için Uygun değilmiş ben araştırmıştım
Mls123456 Yrnokty53 göz numarasına baktılar normal dimi sizde baktirmismiydiniz normal doktor odası yani
Mls123456 sagsbry benim değil kızımın göz muayenesi vardı babasının kucağında göz numarasına baktılar
Dselda aysedemirucar cnm bnm bi süredir öyle ya korkuyorm cidden Zrn gözlüğüm vardı ama pek kullanmazdm 3 haftadır gözlerim bulanklaştı doktora gidecm ama nasl olcak şödi sende böyle deyince hadi gözlk numarası değiştirrise fln
Yrnokty53 Mls123456 evet ben her 6 ayda bir kontrole giderim göz için hamileligimin ilk ayında gittim
Hemsiremom Yahu ne olabilir ki ? Kendi ağzınızla diyorsunuz sadece doktor muayenesi anne karnındaki bebeğe hiçbir zararı yok.bu kadar ince düşünen insanların telefonla hiç uğraşmaması lazım ki radyasyona en yakın olduğumuz şey telefon
Mls123456 Hemsiremom evet haklısınız birden gelen hormonlar böyle yaptı bnde istemiyorum ama elimde değil Üzgünüm 😣 teşekkür ederim cvbiniz icin
Mls123456 Dselda radyasyon yoksa bi sıkıntı yoktur cnm bnm de kızım için gitmistik sadece numara olctuler bnde ordaydim pimpiriklik işte fazla detayciyim sen doktora sorarsin hamilelikte göz onemliymis mutlaka muayene olmaliymis
aysedemirucar Dselda özellikle 30dan sonraki haftalarda bu bulanık görme çok normalmiş barış şahinden dinlemiştim eğer elinizde gözlük varsa şimdilik idare edin derim