TDE morusevenanne ben iki katlı yaptırdım. Bi de battaniye gibi olsun diye 120* 120 yaptrdım. İki tane öyle battaniye çıktı çift katlı. Bi tane çarşaf yaptrdım park yatağın altına Bi yastık çıktı kenarlardan. Kalan parçalardan da bol bol ağız mendili omuz bezi çıktı. Eğer kundaklık olacaksa 90* 90 da yeter bence.
Minnakhamis Mrvgl yok Erzurumdayım ama diktirirsem bu ölçüleri göz önünde bulundururum teşekkür ederim ☺️🌸
TDE Mucizem- keşke benim de öyle yeteneklerim olsa ama annem Sağ olsun yaptı :) zor Bi şeyi yok bence kenarlarını dikti sadece kestikten sonra. Bi arkadaşımhavlu yaptı kendi plajda filan giyilenler var ya onlardan ve çok uyguna geldi gerçekten
Mucizem- TDE olsun şükür annenin elinden geliyo halletmiş hemencecik 😄 kenarlarınıda şerit renkli ponponlar var onlardan alıp dikmeyi düşünüyorum fikir olsun sizede şık duruyo 🤗
TDE Mucizem- teşekkür ederim de onu düşündüm ben o ponponlar çabuk çıkar gbi geldi ağzına aldığında filan Allah korusun yutar boğulma riski olur diye düşündüm. Fazla mı ince düşündüm bilemedim
Bulutsevdasi Kizlar weeppo diye bir siteden aldım. 15 TL indirimdeydi. Bayıldım kumasina dokusuna. Hemde nevresim takımları da var emzirme yastığı ile birlikte 50 TL çok iyiydi ordan yine nevresim takımı almayı düşünüyorum
Gulenay1234 Merhaba arkadaşlar müslin olmasının özelliği nedir?Daha mı yumuşak müslin örtü ne için altını temizlerken altını sermeye mi😊
inciiinci Geceninannesi01 ben müslin almadım ama Baska seyler almıstım daha önce ürünleri hem uygun hem kaliteli
Ebrulice78 Minnakhamis e bebekte 2 al 1 öde kampanyasından almıştım çok güzel lc Waikiki den bakın bazen 15 liraya bile düşüyor