Alperefet Selam kızlar hareketler her gün düzenli mi bazen çok hareketli oluyor güm güm vuruyor bazen çok az,sürünme şeklinde normal midir acaba
Ebru2403 Alperefet bende 29 haftaya girdim dediğin gibi değişiyor hareketleri hatta bazen gün boyu çok içerden hissedebiliyorum öyle tekme falan nadir atıyor ama bazende güzel hareketleniyor sonuçta o gün içersinde hareket ediyor o beni rahatlatiyoe😊
Ebru2403 Alperefet bende 29 haftaya girdim dediğin gibi değişiyor hareketleri hatta bazen gün boyu çok içerden hissedebiliyorum öyle tekme falan nadir atıyor ama bazende güzel hareketleniyor sonuçta o gün içersinde hareket ediyor o beni rahatlatiyoe😊
cgla29ony Alperefet 28+2 haftaligiz bizde. Evet bazen çok hareketli bazen pek bir kibar oluo benim kızcem hafif hafif gezinioo felan. Zaman hiç geçmek bilmiyor bı an önce 38.haftayi görmek istiyorum 😄
Alperefet Ebru2403 iki gün o kadar hareketliydi ki videoya flan aldım sonraki iki gün çok azaldı biraz tedirgin oldum açıkçası🤷♀️
Ebru2403 Alperefet gün içinde harket ediyorsa bence sıkıntı yok yani çokta için rahatlamasını istiyorsan dokotruna sorabilirsin bebeklerin pozisyonlarına gorede hareketleri değişebiliyormuş yarın falan da bak bakalim nasıl devam ediyor
Ebru2403 Alperefet gün içinde harket ediyorsa bence sıkıntı yok yani çokta için rahatlamasını istiyorsan dokotruna sorabilirsin bebeklerin pozisyonlarına gorede hareketleri değişebiliyormuş yarın falan da bak bakalim nasıl devam ediyor olmazsa doktoruna sorarsın
Alperefet cgla29ony inan ki sanki 6 aydır 6. Aydayım bana da asla geçmiyor zaman bu kadar uzun süreceğini bilseydim üç sene beklemezdim çocuk için yıllardır hamile gibiyim😂
Ebru2403 Alperefet yani burda kim ne derse yanlış olur bence herkesin bebeği hamileleri çok farklı ama ben gün boyu onu dinlemeye çalıştıkça kendim hareket etmedi diye biraz geriliyorum ondan dolayıda öğün biraz harkeetsiz olduğunu düşünüyorum stres yapmayın
Ebru2403 Alperefet aynen yani bende öyle oluyor galiba çünkü özellikle sırt üstü yatıyorum yok bebiste tık harket olmuyor bu safer ben strese girip her saniye her dakika dinlemek istiyorum geriliyorum bu safer hiç hareket etmiyor ama hiç beklemediğim anda tekmeliyor 😊
Alperefet Ebru2403 yalnızca bana oluyor sanıyordum iyi bari😂 doktorum bana şey demişti benim bebeğim bir iki kez tekme ya atardı ya atmazdı nazik nazik yüzerdi içerde 😅
Ebru2403 Alperefet aynen canım bebeğe gorede değişiyor bazıları çok sakin oluyorlar bizimkiler daha küçükler bakalım şu 30dan sonra neler gorecez 😊
Ebru2403 Alperefet aynen canım bebeğe gorede değişiyor bazıları çok sakin oluyorlar bizimkiler daha küçükler bakalım şu 30dan sonra neler gorecez 😊