Btl95 Hayırlı akşamlar kızlar Bebegimin kilosu haftasına göre az çıktı bugün bebegin kilo alabilmesi için neler yapabilirim ?
MERYEMERVAM Btl95 muz kaşar beyniri kirmizi et meyve yogurt sut felan yiyip icebilirsin kuzum her gece sutunu her oğlende yogurdunu meyveni ye
sherlock_anne Btl95 tahin pekmez ile beraber maden suyu tüketiyorum. Süt ve süt ürünleri tüketemiyorum kaşar süt yoğurt peynir yumurta vs. buna rağmen bebeğin gelişimi iyi çok şükür :) yiyeceklerin kalsiyum oranlarına bakarak tüketebilirsiniz. Ben andız ve keçiboynuzu pekmezi ile tahini karıştırıp yiyorum. Birde gün içerisinde havuç falan
seleno Btl95 her sabah mutlaka haşlanmış yumurta ye canım, şeker gibi bir problemin yoksa pekmez tüketebilirsin.Yoğurt peynir,et gibi ürünlerde baya fayda sağlıyor
kdrt_58 Muz,kaşar peyniri,süt bunlar kilo aldiriyo diyolar ne kadar doğrudur bilemem ama ben hergün mutlaka 1 muz yiyorum hem kramp girmesini engelliyormuş hemde bebeğe kilo aldırıyormuş sende dene istersen😊💕
Burcin-98 Bende de öyle problem vardı canım gözümü proteinle açıp proteinle kapatıyordum bol protein tüket birde yeşil mercimek doktorum önermişti böyle beslendiğin sürece eminim düzelicektir bu durum