Cansu101706 Hanımlar dün ilk tetanos aşım vardı sağlık ocağında . Ayrıca kan tahlilide yaptılar. Ama dodex diye 5 defada yapılacak bir iğne yazmış. Sağlık ocağı tarafından bu şekilde iğne yazılan var mı. Ben doktoruma sormadan yaptırmak istemedim
Tugce_24 Cansu101706 canım ben yarın 3. Ampülü vurulmaya gidiyorum B12 çok düşük çıkınca veriyorlar sağlık ocağındaki doktorunuz mu verdi
Nuray23 Cansu101706 benim kendi doktorum yazmisti 5tane her hafta 1 tane olacak sekilde vuruldum kendime gelmistim🤗 9.haftada baslamistim ben.
Secil_zeynep Cansu101706 bende sizinle aynı durumu yaşadım sağlık ocağı da sonuçlar dahilinde aynı iğneyi önerdi kendi doktoruma danıştığımda olabilir de olmayabilir de çok gerek yok diyip bana bırakmıştı ama zararı da olmaz demesi üzerine vurdurdum 5 ini de iyiki olmuşum hiç bacak ağrım kasılmam olmadı ilk hamileliğimde bacak sendromum çok oluyordu bunda çok rahat bir süreç geçiriyorum diyebilirim
Cansu101706 Tugce_24 kusura bakma bildirimler bana çok sonra geliyor. Aşı yapınca tahlilde yapalım dediler. Onun sonucuna göre vermiş doktor bana. Aklımda soru işareti oluştuda ondan sormak istedim. Çok teşekkür ederim.
Tugce_24 Cansu101706 rica ederim canım benim doktor yazdı hap ile yükselmesi daha geç oluyormuş ama iğne daha çabuk etki ediyormuş için rahat olsun hiç acıtmıyorda 😊 güzel bir iğne ben normalde çok korkarım da
Tugce_24 Cansu101706 valla hiç acımıyor 😂 ben ki ailem beni zorla yatırıp vurdururdu tek başıma gidip vurulup geliyorum hiç acımıyor 😂
Cansu101706 Piyorida ben kan tahlili için sabah gittim. Sağlık ocaklarıda randevulu çalışıyor ben aldığım saatte gittim kimsede yoktu.
Cansu101706 Secil_zeynep ben şimdi anladım bana neden verdiğini benim bacağımda üç dört gün aşırı kramp oldu demekki ondan yazmış. Teşekkür ederim o zaman bende yaptırayım🙏
Cansu101706 Tugce_24 bende aynı sizin gibiyim iştr. Doktorla pazarlık yapardım iğne verme hap ver diye😂😂