Seross10 Hanımlar bilgilerinize ihtiyacım var 2 aydır diyet sürecindeyim 18 kilo verdim ve vermeye devam ediyorum. Pcos var ve gebelik istiyorum artık. Size sorum zayıflama serüvenimin ardından gebelik için yapmam gereken yaptığınız tarifleri ya da tıbbi olarak bilgilerinizi merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim 🥰🥰 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.. 🤲
izmirlihatice Seross10 slm cnm hayirli saglikli evlatlar nasip etsin sana diyecegim infolick combi folik asit kullanman pocs icin cok uyi bir folik asit sters yaoma saglikli beslen yuruys yap Ovulasyon testini kullan
Nurcaa Seross10 zayıflama pkosta çok önemli ideal kilom 58 olması gerekirken 66 kiloydum o bile adetimi düzensizleştiip yumurtlamamı engelledi güzel vermişsiniz ideal kiloma düşünce gebe kaldım ben bol su diyet ve sporla verdim bende ve doktorum inofolic önerdi çok düzenli 3 ay kullandım 3. Ay bitiminde gebe kaldım. Son anda C life bitkisel macun kullanmıştım ben onun da etkisi olduğunu düşünüyorum. Sakin olun ve stres yapmayın benim bu Ay da olmaz dediğim an oldu 😂
sehrengiz_8 Seross10 canım pko neye göre vardır ya da yoktur denilebiliyor bir de genetik bir faktör mü sonradan mı oluşuyor pko hakkında bilgim yok tanı ve teşhis ne
Seross10 Kilo harici regl düzensizliği de mevcuttu bu ay ilaç almadan regl oldum birşeyler düzene giriyor sanırım. Ama gebelik planlamaya başladığımda bilgili olmak istiyorum.
Seross10 izmirlihatice egzersiz yapıyorum şu an sağlıklı besleniyorum istediğim kilom düşeyim gebelik istiyorum artık. İnofolic combi kaç ay kullanmam gerekli daha önce 3 ay kullanmıştım
izmirlihatice Seross10 vHi kuzu ben 7 sene kullandim 2 senedir biktim kullanmiuorum kilo vermeye devam ediyorum son 15 kilo vereyim ole devam edecem
sue92 Ben insülin direncine bağlı pcos yaşadım. 19 kilo verdim yürüyüş ve if’le. Sonrasında hiçbir şey yapmadan ilk denemede hamile kaldım. Folik asit fln kullanmadım🤷🏻♀️
HEY03D Seross10 ya nasıl verdin benimde 20 kilo vermem lazım. 7 kilo verdim önceden diyete devam ediyorum ama çok sıkı yapmıyorum
Fatma_7 Benimde 55 olmam gerekiyordu ben 69 kiloydum 64 e düştüm en fazla. Kendiliğimden hamile kaldım. Psikolojik etki çok önemli fazla düşünmeyip oluruna bırakmak gerekiyor ben düşünmeyi bıraktığım ay hamile kaldım
mucizemibeklerken17 Canim D vitaminine baktırmanı tavsiye ederim, D vitamini gebe kalmak için cok önemli, ben de 12 kilo verip hamile kaldim, hedefim 20 kilo vermekti🙈
Seross10 mucizemibeklerken17 ay maşallah vitaminlerle belirli zamanlarda bakılıyor çok şükür sorun çıkmadı hiç 😊
HEY03D mucizemibeklerken17 d vitaminim düşük d vit düşük olduğu için parathormonum yüksek birbirlerini etkiliyor hep😕
Seross10 sehrengiz_8 ultrason ile tanı koyuluyor görülüyor orda. Tüylenme kiloda artış insülin direnci adette gecikme belirtiler varsa tanı koymada etkili. Hormon tahlili de bakılıyor
Mom089 ya kızlar ben de pcos hastasıyım 7 kilo aldım 6 ayda.. Diyetisyenler inanılmaz pahalı 900 tl istediler devlete gittim kadın bi diyes listesi hazırladı yaptım kilo aldım🤭🤭 bana diyetlerinizden örnekleme yapabilir misiniz
3458 Seross10 bana sadece kılo alma dedı . Bılmıyorum demekkı herkeste farklı oluyor kımısı kılo verınce duzelıyor kımısınde de kıloyla alakası yok