Sumeyyeunal Kızlar telefonuma bildirim geliyor okuyorum aonra uygulamaya girince mesajlarımda bebeğin msjları gözükmüyor neden acaba ?
[silindi] Sumeyyeunal bende saglık testleri mi ne öyle Bi yer var oraya giremiyorum direk atıyo beni program
aycaycayca_89 Sumeyyeunal bende dün fark ettim sonra dedim herhalde hafızam çok dolu ondan gelmiyor ama alakası yokmuş. En son 2 ocak mesajı var , gelen mesaj bildirimm olarak gelip siliniyor. Tam okumadan programa giriyorum hemen siliniyor. Umarım düzeltilir.
thepurple Sumeyyeunal bende de öyle az önce bir bildirim daha geldi bildirime tıkladım kaydet yaptım mesajlarım yerine o kaydoldu sadece önceki mesajlar yok @HappyMom
pnrdkc Bazen mesaj bazen sana bildirim atıyor bazılarını yazı olarak telefon ekranında görmeniz normal hepsi mesaj değil yani 😍
Sumeyyeunal pnrdkc ama yeni değilki kaç gündür öyle yani ? Normalde her sabah maj olurdu şimdi sadece bildirim geliyor
archmom Sumeyyeunal bende de aynı sorun var @NaimeYilmaz sanırım sayfa ile ilgileniyorsunuz. Yardımcı olur musunuz bize ?
NaimeYilmaz O bölümde bir sorunumuz var üzerinde çalışıyor ekibimiz. Düzeldiğinde geçmiş mesajların da görünmesini umuyoruz. 🤗