Lololiya Eise hiç öyle olurmu aklına bile gelmesin insanlar yolda arabada kapıda bile doğuruyolar rabbim kolaylığını verir inşallah bütün doğum yapanlara bende çok güçsüzüm oğlumda bayılıp bayılıp ayılıyodum doğurdum güzel düşün güzel olsunnn🤲🏼
SutlacimiYedimmiBen Eise herşey senin elinde korkma zaten doktorlar ebelerde yardımcı olucak bi ıkınırsın bakarsın fırlamış bebek bende olduğu gibi😁
ebrarecem Eise bu doktor hangi devirden kalmış böyle korkutuyor 2-3 saat ıkınmak ne ebe yokmuymuş orda. Doğumum zor geçti 18 saatin üstüne ıkınmaya nefesim yetmedi 2-3 kez ıkındım bir ebe karnıma bastırdı ittirdi. Korkmayın öyle kanala sıkışma gbi bir durum kolay kolay olmuyor.
Pkgvncyln Eise muayene etti ve dar dedi. Zor olur dedi doktor çünkü bebeğin kilosu şu an 3600 civarında. Kafası da büyükmüş. Ben de korktuğumu söyledim açıkçası. Bir travma yaratmak istemem dedi sezaryen olsun dedik biz de
fosforlukalem Eise bu korku bende de vardı. Ben de zayıfım, hassasım biraz. Doğumda ebeler yardımcı oluyor 🙈 doğum yapıp odaya geldiğimde herkesin ilk sorusu “cidden normal doğum mu yaptın?” olmuştu 😂😂 doğumhaneden ameliyathaneye geçmemi bekliyorlardı 😂
Eise Pkgvncyln anladım çok haklısınız bana da muayenede bebeğin çok iri değil normal doğabilir ama eğer 10 gün doğmazsa ve kilosu 3700 leri geçerse o zaman sezeryan konuşabiliriz çünkü çatın ancak bu kiloda bebeğin doğmasına müsait dedi. Daha iri bir bebek travmatik olabilir dedi Bakalım yaşayıp görücez nasibimizi
Vuslat23 Eise ne saati ya 3. Ikinmada dogdum tecrubelide degildim 21 yasindaydim sasirmisti dr hemsireler analik icgudu kuvveti Rabbim oyle yardim ediyorki, doktor odama gelip kayinvalideme tsk etti bni hic yormadi gelininiz diye
Pkgvncyln Eise hayırlısı olsun inşallah istediğiniz gibi olur. Önemli olan nasıl doğduğu değil bence. Sağlıkla gelsinler🙏🏻
Seyma2861 Eise öyle aklıma kötü şeyler getirme. Allah gebelere yardım ederrr su gibi olur inşalllahhhh☺️❤️Herkes o anda cok farklı bi kuvvetin geldiğini söylüyor