NilayRuya ilk doğumdan 1 sene kadar sonra benim de tsh, t3, t4 değerlerim yerinden oynamış durduk yere. çarpıntım oluyordu. iyi bir kardiyolog buldum sözde, medical park gibi bir hastanede. iyi de muayene ücreti vardı 🤦🏽♀️ gittim tahlillerimi de gösteriyorum, kalpte sıkıntı yok, evham yapmışsın falan filan dedi. hocam şu tahlillere bir daha bakın dedim son bi ümit..aa dedi d vitaminin biraz düşük..d vit takviyesi yaptı..güya ödüllü vs li bir doktor diye güvenip gittiğim kişiden bir cacık olmayacağını anlayınca 5-6 kardiyolog daha gezdim. 1 tanesi bile benden tiroid hormon testi istemedi. ailemin yanına istanbul’a gittiğimde bir devlet hastanesinin dahiliye doktoru hemen o testi istedi ve teşhisi koymuştu 😍 o zamana kadar 20 gün boyunca 120 üzeri nabızla gezdim ki bünyem hiç alışık değil. sebebi de bir anda tiroidlerde oluşan ufak bir iltihap ve geçici bir durummuş. dideral denilen ilaçla işi çözmüştük. bazen kendi kendinin doktoru olmak gerekiyor sanırım..yani demek ki kendi kendine evham yapmak bazen işe yarıyor..açıkcası benim bu mücadeleden sonra bir çoğuna güvenim kalmadı. hastaneye düşmemek için elimden geleni yapmam gerektiğini öğrendim 👍🏼