Yasemin0728 Kızlar Antalyada yaşıyorum kan sulandirici iğne kullanmam gerekiyo ilk kutum bugün bitti ve üzerimde ki sağlık sigortam da kalktı eşim işten cikartildigi için nasıl alabilirim iğneyi
Demet84 Yasemin0728 işten çıkartılmada yada ayrılmada 6 aya kadar sağlık sigortası kesilmiyor. Almak istediğinizde sigorta gözükür. Daha önce işten ayrıldığımda öğrenmiştim bende. Ben raporlu 9 kutu alıyorum ücret vermedim. İğneyi hastane olan bir eczaneden alın diğer eczanelerde bulanamayabiliyor. Covid tedavisinde de kullanıldığı için hastaneye yakın eczaneler mutlaka bulunduruyor ellerinde
Tubafysal Rapor çıkartırın çok daha uygun alıyorsunuz ben günde iki tane kullanıyorum ücretli olarak alınca kutusu 180 TL oluyor raporlu olunca 6 kutusu 180 TL oluyor
Yasemin0728 Tubafysal canım üstümde sigorta vardı 10 gün önce. bı kutu alabilmistim 48 TL di ve bugün bitti ignem üstümde de sigorta yok napicam bilmiyorum. Rapor çıkartmıştı dokto 5 kutu alabilirsin %10 ödersin demişti bı kutu bulup almıştım ama işte oda bugün bitti igne
Yasemin0728 010604 sigortan olması gerekiyomuyo canım ücretsiz alabilmem icin. Benim 10 gün önce doktora gittiğimde sigorta vardı üstümde doktor 5 kutu alabilirsin raporlu dedi %10 ödersin demişti Ogün bı kutu bulabildim 48tl ye almistim ama bugün ignem bitti ustumdende sigorta kalkti eşimi işten çıkarttıkları için
Balusuuuu Yasemin0728 selam canım sigortan olmasa hastaneye git giriş yaptırdığınız yerde analık hakkı diye giriş yaptır doğum olup bitene dek sigorta yapıyo devlet sana analık sigortası
010604 Yasemin0728 ssk’lıyım ben doktor ilk raporu yazarken 3 kutu olark belirtmiş. Ben de eczaneye her gittiğimde 3 kutu alıyorum 1 ay gidiyor oda zaten. Hiç ücret ödemiyorm. Ama rapor çıkartamamıştm ilk kullanırken o zaman kutusuna 30 lira veriyordum. Benim ki bu şekilde ama ücretli bağkurlu yeşil kartlı v.s şeylerle nasıl oluyor onu bilmiyorum🙂
010604 Yasemin0728 bide isterseniz bağlı bulunduğunuz sağlık ocağına aile hekimine Bi sorun ellerinde bazen olabiliyor iğne kullanmayan hastalar gelip bırakıyor. Eğer öyle varsa ücretsiz de veriliyor.
Pelinbyrktrlr 010604 peki her seferinde gidip yazdırıyor musunuz yoksa raporunuz olduğu için günü dolduğunda direkt eczaneden alabiliyor musunuz? Benim de raporum var doktorum ilk 3 kutu yazmıştı, şimdi direkt eczaneye gitsem alabilir miyim merak ediyorum
010604 Pelinbyrktrlr yok yok gerek yok yazdırmaya eczacım ne zaman istersen gel al dedi hatta geçen ay günü dolmadan verdi Ekstradan sağlık ocağına gidip yazdırma işlemi olmuyor zaten eczane siteminde çıkıyor raporunuz.
010604 Pelinbyrktrlr aynen. Bide kendinize Bi eczacı belirlerseniz sürekli ordan alın yardımcı da olurlar bazen ellerinde olmuyor mesela sizin gelip alacağınızı bildikleri için bulmaya çalışıyorlar.. Arayı iyi tutun yani böyle işlerde lazım oluyor 🙂
Balusuuuu Yasemin0728 nereye gidersen git özelde de oluyor ama mesela sigortan varken giriş ücreti VS de veriyorsun ya yine su ı şekilde veriyorsun öyle sigortan yok diye daha fazla vermiyosun
Balusuuuu Yasemin0728 Yasemin0728 tabi yani nereye gidersen sağlıkla ilgili yararı var devlet o çocuğa hak veriyor mahrum kalmasın sağlık hizmetinden diye doğum yaptığın an hakkın bitiyor
Yasemin0728 Demet84 3 ay önce işten çıkartıldı eşim işten canım günlük işlere gidiyodu. 10 gün önce ilk kutu ignemi aldığım zaman gözüküyordu sigorta üstümde ama bugün son ignemi vuruldum eczaneyeci de sigorta yok üstünüzde dedi