Egoistpati Baharburcu erkek cinsiyetimiz 39+3 olduk ama gelen giden yok inşallah sizin de bir an önce geçer ağrılarınız. Allah evlatlarımızın sağlığıyla sınamasın bizimkiler geçici
Busecnr40 Baharburcu 14 hafta oldm bende inanilmaz bas agrilarim var tansiyonum cok düsüyo ben ondan kaynakli diyolar sizde tansiyon takibi yapin mutlaka
Zdk Mls-16 benim de başım çok ağrıyordu o haftalarda. Günlerce ağrıyordu hatta. Bebeğimin cinsiyeti kız. @Baharburcu cinsiyetle alakası olduğunu sanmıyorum 😬🙂
Baharburcu Egoistpati ay maşallah inşallah sağlıkla bizde o kadar oluruz Allah’ım tek avazda kurtarsın seni inşallah 🙏 sağlıklı evlatlarımız olsun biz dayanırız 🙏
ZehraM2 Baharburcu Doğumuma 15-20 gün kaldı hala baş ağrısı çekiyorum bulantı tiksinmeler cabası🤦♀️ Cinsiyetle alakalı değil bence her hamilelik başka sizin de inşallah kısa sürer yoksa çok zor
Sema1453 Bende 12 haftalığım 3 gündür çok şiddetli olmamakla beraber baş ağrısı var, ve mide yanması .. mide yanması bu kadar erkenden olur mu 🙈
derinsart Baharburcu benim bi kaç hafta önce dayanılmazdi deliriyodum birinde tüm gün ağridi hatta gece gündüz agriyodu kan verdim demirim eksikmis baya demir eksikligide baş ağrisi yapiyomus ilaca basladigimdan beri ağrim yok.. ki normalde benm hic bas agrim olmazdi demirdenmis demek
Baharburcu derinsart aaa olabilir canım benden baya test istedi zaten doktor ikili taramayı almaya geldiğinde yaptır gel dedi onu bekleyip gideyim ben çok sağol canım
derinsart Baharburcu tabi demir ilacina cok geç basliyolar bebek belli bi haftadan sora demiri aliyormus anneden.. ama benm öncesinde de demir daha dogrusu ferritin eksikligi sıkıntım vardi sınıra yakındı bi kaç kez ikaz etmeme ragmen o haftalarda benimde doktor üstünde durmadi 🤷🏼♀️sora birden ferritin 4e demirde 150 küsürlerden 22 ye düşmüs ayakta durmam mucize tabi😊
Baharburcu derinsart evet vermiyorlar büyük ihtimal 16. Haftada verir düşükse canım bakalım ben ayakta kalabilcem mi 😊
derinsart Baharburcu vitamin başlatiyolar ondada demir olmasina dikkat edin ben galiba öyle ayakda kalabildim cünki iki sene önce ferritinim 7ye düştügünde hastanelik olmuştum demirim yüksek olmasina ragmen yani her ikiside önemli