Fatosamine Writebirds ya tabi sağlık da heryerde var artik duymuyoruzdur.Bazen devletin imkanlarindan yararlanmak lazim yoksa olcak gibi degil
Melikeceren Writebirds Mehmet Taner kılıç a gidiyorum bekarken de kist tedavisi için gidiyordum annemin doktoruydu çok memnundu annem ve gerçekten bende çok memnun kaldım çok güzel ilgileniyor tavsiye ederim ☺️
Melikeceren Fatosamine bir gece konaklama dahil fiyatı hatta bebek beşiği de süslüyorlarmış sanırım süsten kastımda kurdela takıyorlar sanırım😂😂
Melikeceren Fatosamine Vitale de Mehmet Taner kılıç I önerebilirim çok iyi bi doktor bir arkadaşımda Koray duman da doğum yaptı o da memnun kalmış kuzenimde Murat dorukta doğum yaptı ama kuzenim sezaryen oldu ama ilk tavsiyem Mehmet Taner kılıç
Fatosamine Melikeceren bende duydum ama bazi olumsuz doğumlarida duydum denemek lazim.Mujde hanim cok sempetik ve iyi biri bende memnunum ama hemen gir cik oluyor o konuda cok haklılar bazen düşünüyorum acaba o 160 tl yi hak ediyor mu diye de
Haziran-21 Ben de olumlu yorumlar üzerine Müje hanıma giitim. Tatlı biri ama o kadar hızlı davrandı ki girdiğimle çıktığım bir oldu.Halbuki kontrol gününü sabırsızlıkla bekliyorduk. Malesef 160 lira verdik, 160 saniye anca görüşebildik
Baharlargelecek Haziran-21 aynen iyi bir doktor ama ne olduğunu anlamıyoruz bu kadar hıza gerek var mı bilmiyorum sonuçta özel hastane bence biraz daha yavaş olunabılır. bir de ben anne bebek dostu sezaryen olmak istiyordum yani en azından biraz doğum belirtilerini beklemek,ama son gittiğimde alır geçeriz tarzı bir yaklaşım gördüm 🤷🏻♀️ aklım karıştı acıkcası
gulsahgursoy Uncalı Meydan Hastanesi’nde Hayriye Gözüaçık’a gidiyorum ve doktorumdan çok memnunum. Yeni yılda fiyatlara zam geldi. Muayene ücreti 125 lira. Doğum ücreti 3250 lira😌
Haziran-21 gulsahgursoy Hayriye hanımda sezeryan olan var mı acaba? Yani doğum sonrası süreç nasıldı, eli hafif mi ya da hastane personel ilgili mi???
gulsahgursoy Writebirds Hamileliğimin ilk haftalarında farklı bir özel hastane ve devlet hastanesine gittim ama hiç memnun kalmadım. Bi arkadaşım Hayriye Hanımda doğum yapmıştı bana da tavsiye etti. Kesinlikle çok memnunum. Çok tatlı ve ilgili bir doktor. Detaylıca her şeyi anlatıyor. Hatta buna rağmen ben ayrıca birçok soru soruyorum. Bütün sorularıma sabırla cevap veriyor. Şu an 32+5 haftalık olduk. Allahım izin verirse doğumumu da Hayriye Hanım’da yapıcam😌🌸
Melisacaaglar Writebirds ben gittim çok aşırı pozitif geldi Güler yüzlü iyi birisi ama kürtaj yapması gerekirken erteledi beni oysaki bebeğim çoktan kalbi durmuştu ben Cumartesi akşam özel muayene olarak gitmiştim pazartesiye gel dedi ardından vitaleye gidip aynı akşam kürtaj oldum allahtan zehirlememişti beni
Writebirds gulsahgursoy anladım dokttorr seçme olayı aşırı zor ya ama eşimle dediğin doktoru konuşucam bakalım artık sabit Bi doktor ve bütçe olarak biraz daha makul biyer olsun bakalım inşallah çok sağolun 👍🏻 😊
Melikeceren Fatosamine ben Taner beyde hiç olumsuz doğum duymadım ama vitalede eski bir iki doktor hakkında duydum ama Taner beyde hiç duymadım 🤷🏻♀️
Melikeceren Fatosamine ama Taner bey çok güzel ilgileniyor ultrasonda da uzun uzun bakıyor herşeyine boyuna kilosuna gelişimine baş çevresine herşeyine çok güzel bakıyor ve kişisel numarasını da veriyor mesaj attığınız taktirde sorularınıza da dönüş yapıyor
Writebirds gulsahgursoy çok sağol cnm Allah bütün annelerin evlatlarını sağlıkla kucağına almasını nasip etsin 🥰
Fatosamine Melikeceren taner bey için degil zaten onuda duydum memnun olanlar var denemekten zarar gelmez şeker testim var ondan sonra bir de taner beye giderim