pnrdkc Hkk0809 çok teşekkür ederim 🙏🏻 Hepimiz sağlıklı olalım bebelerimiz sağlıkla gelsin tek dileğim bu 🌸 1 hafta sonra kontrolüm var iğne fitil serum bugünlüktü dinlenme verdi doktor kanama artarsa gel dedi düzenli ilaç vermemesi iyi bişey o halde 🙏🏻
Hkk0809 pnrdkc iğne risk gördüklerinde vuruyorlar o çok etkili zaten kendini sakın strese sokma tuvalet dışında da kalkma yat işini yapan biri varsa zaten (hamileliğin keyfini çıkart😂) dadından yenmez ☺️
Saziyersin Hkk0809 sizin yasiniz bana göre yine küçük ben 29 yasindayim ama evham korku hep aynı hatta yas büyüdükçe daha da artıyor
2bebis1anne Hkk0809 ben iki kere tek cerdim adetten 1 gun once 18 di adetren 2 gun sonra 131 di dahada kan vermedim
Hkk0809 2bebis1anne doktora gittim beta hcg ile pek ilgilenmedi biz keseyi gördükten sonra ona bakmayız dedi 🤷🏽♀️
Hkk0809 2bebis1anne tek keseydi bebek de iyiydi biraz idrara sıkışık gel dedi inşallah senin de hayırlı haberini alırız ☺️☺️
Hkk0809 2bebis1anne aynen ben de ilk gittiğimde bebeği görememiştim bir tek vajinal ultrasonda gözüküyor