Mine233 3 gundur kanamam vardı ilaç tedavisı fayda vermedi dün düşük yaptım et parçası beyazlı seyler geldı , 5 haftalık oldugu için kendi düştü. Sonra kanamam azaldı sizce neden hepsi düştüğü için mi varım yasayan?
elinda Mine233 kesenin yerinin temizlenmesi lazim diye biliyorum. Kese tam olusmadan dustuyse degerlerine bakiyorlar. Hamilelik kan degerin sifirlanmasi lazim. Parca varsa vucudunda sifirlanmaz.
papatyasever34 Mine233 Bende progestan kullandım ama maalesef düştü bebeğim ben hastanede düşürdüm ebe alttan muayene ettiği sirada😪1 gece kaldım hastanede doktorun kontrol etmesi lazım hastaneye gidin bence
Bitutamkahve Bence doktora git parca kalmış olabilir tedbir amaçlı. Benim 2 düşüğüm var ama kürtajla sonlandırıldı. O yüzden kanama miktarını bilmiyorum. Ama kesinlikle doktora gitmelisin ultrasonla bakması lazım .
Bitutamkahve Mine233 öyle saçmalık mı olur ultrasonla bakması lazım parca var mı yok mu diye allah korusun varsa seni zehirleme ihtimali var.
papatyasever34 Mine233 7 haftalikti tam aniden ağrım olunca acile gittik ultrasonlada baktı içini temizledi serum taktılar bebeği patolojiye gönderdiler keşke gitseydin doktora