zynn Merhaba anneler. Ben bebeğime park yatak ve içine de pamuklu yatak aldım. Ancak reflü yatakları da var biliyorsunuz. Reflü yatağı da almalı mıyım? İhtiyaç oluyor mu? Ya da faydaları neler. Hangi marka alınmalı? Aydınlatırsanız sevinirim
Nida_Y zynn bende hem yatak hem park beşik aldım sma kullanan arkadaşlarım reflü yastığını mutlaka al dediler ondan alcam bu hafta
Aysenur05 zynn bnde aldım e bebekten kullanan bi arkadaşım var çok tavsiye etti mavi renkte sevi bebe yüzü çıkartılıp yıkanabiliyor baybynest daha kullanşlı bnce
ssnnmmm zynn ben aldım bebek kustuğunda yutmasın diye hemde bebekte yastık kullanımı önerilmiyor eğiklik sayesinde daha rahat uyur
Nursel67 @zynn bende aldım arkadaşım yenidoğan bölümünde hemşire o yatağın çok yararı var bebek kustuğu zaman yutma ihtimali olabiliyor onun için kullanman daha iyi olabilir
Nursel67 @zynn ben BİM’den almıştım 50 TL ye e bebekten de bakabilirsin öyle belirli bir marka bilmiyorum
Cepni Canım benim tosunum 5 aylık hala kullanıyorum kesinlikle almalısın ordan başka yerde rahat edemiyor sanki bana öyle geliyor midesi rahat ediyo ve kustuğunda yutmasını engelliyor
Melo24_ Hangi reflü yatağını tercih etmeliyiz e bebek de bir kaç model var. Fotoğraf atabilir misiniz 💕