dugmeninannesiii Deteledmom21 maşallah canım ☺️Cinsiyet erkek mi genelde erkekler önde gidiyor muş sanırım ☺️
dugmeninannesiii sumeyye60 maşallah ☺️ Bizimde önde gidiyor erkek mi genelde erkekler önde gidiyormuş sanırım 😃
Dnzz888 21.hafta detaylı ultrasonda 470 gram dedi doktorum ve kiloma dikkat etmemi söyledi aslında bana normal geliyor kilom ama daha az almalısın dedi.
dugmeninannesiii Dnzz888 canım bence 64.500 başlamıştım şuan 69.100 ğm doktor kilon çok iyi böyle devam et dedi. Dikkat et falan demed bana
Dnzz888 dugmeninannesiii ben 53 ile başladığımı hatırlıyodum 54 kiloyla başlamışm gittiğimde 60 kiloydum hızlı gittiğimi söyledi canım dikkat et dedi meyveyi azalt kuruyemiş bir avucu geçmesin dedi ve bir de yürüyüş yapmamı ..
dugmeninannesiii Dnzz888 normal aslında seninde canım ama benim doktorum en başından beri kuruyemişi abartma diyor zaten günde 3 tane ceviz yiyorum onun dışında tüketmiyorum ben. Meyveyide öğlen niyetine yiyorum
Dnzz888 dugmeninannesiii meyveyi ve kuruyemişi bile düzenli tüketmiyorum desem canım nasıl aldım ben de anlamadım:)