Dilara93 Merhaba arkadaşlar 18 haftalık hamileyim son kontrolümde doktorum bebeğin başının aşağı sabitlendiğini bu aylarda böyle olmaması gerektiği söyledi ve benm sancılarım oluyor ara ara hafif acil iğne oldum hap kullanıyorum düşük önleyici böyle bi durumla karşılaşan varmı. 1 haftasına tekrar gel bakıcam dedi sizce başka bi doktora gitsem mi ?
Miniklerim03 Dilara93 bnmki basından beri asagıda 25 haftalıgım carsamba günü kontrol var bakalm dönmüşmü bişyde demedi dr riskli fln diye
newra Dilara93 16 haftalıkken tatile gittik lunapark gittik balerine bindim ertesi gün karin ağrısıyla hastanelik oldum bebdgim ters dönmüştü doktorlar 1 hafta fitil kullan agrin geçmezse bebeği alacağız kürtajla dediler nasıl ağladım tabi bide vijdan azabı var. Bu böyle olmaz dedim başka bi hastaneye gittik ordaki doktor yaptığın çok tehlikeli bişey ama bebeğinde bişey yok geri düzelir dedi parol kullan bide o fitili kullan agrın için haftaya tekrar gel dedi şükürler olsun şuan 39 haftaligim ve gayet saglikliyiz başka bi doktora daha görün kuzum🤗insallah seninkide duzelir❤
mrwdd Dilara93 Doktorun yaptığı açıklama çok yanlış resmen sizi sitrese sokmuş. Benimde hep yan yatıyordu 15. Haftada doktora gittiğimde bende ters durduğunu görünce çok şaşırdım neden böyle ters duruyo başı aşağıda diye sordum doktor bu haftalardan sonra her pozisyonda durabilir bu sorun değil diye güzelce anlattı içinizi rahat tutun 💕
Dilara93 Miniklerim03 Bana hemen acil iğne verdi önleyici hap verdi birde cinsiyeti öğrenmek için gitmiştim aynı gün sevincimin yerini endişe aldı inşallah normale dönerler 🙏🙏
Dilara93 mrwdd Doktor konusunda tereddüt yaşıyorum evet bu son kontrol sonrası bi karar vericem doktorumla alakalı birde çalışıyorum ben 1 hafta rapor verdi dahada stres aldı beni anlıycan.
BeyzaGnaydn Benim kizimda ilk zamandan beri hep bas asagı duruyor, doktorum kanala yerlesmis ama bu bi tehdit olusturmuyor demisti 22. Haftamda, 32 haftaligiz cok sukur bi sorun yok, sadece cok asagida oldugu icin rahatsiz ediyor beni o kdr,
Dilara93 BeyzaGnaydn Bir problem olmasında ben razıyım böyle rahatsız olmaya saol canım içimi rahatlattın send 🤗🤗 Sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
Hira Dilara93 canm döner sıkma canını sen benimde öyleydi 1.5 ay tuvalet harici kalkmadan hep yattım ve progestan ile adalat kullandım hala daha cok ayakta kalınca rahime baskı yapıyo doktor progestana gerek yok artık dedi ama ben yine de kullanıyorum nolur nolmaz diye doğuma daha 2 ay var cünkü
Minigininannesi Dilara93 benim 16. Haftada doğum pozisyonundaydi belli bir süre durdu 25-27 hafta arası ayakları aşağı döndü sürekli aşağı vuruyordu 28de doğum pozisyonu tekrar aldı suan 35+3deyiz hala doğum pozisyonunda. Doktora iyi normal doğum olur o zaman dedim o kadar emin olma ben son dakika dönen pozisyon halinden çıkan bebek gördüm dedi yani daha döner yaşadım çünkü 😊