afrasil sibelbulut selam canım femara verdi doktor adetin 5.gunu başla dedi bazıları 3. Günü başlamıştı sende 3. Gun baslamssn
afrasil Ylmzbsra selam canım femara verdi doktor adetin 5.gunu başla dedi bazı kisiler 3. Günü başlamış kafam karıştı sen ne zaman başlamıştın
afrasil Ttugceeli banada 5. Gun dedi ama çoğu kisi 3. Gun başlamış bende 5. Gun başlayım demi doktor 5 dedi
Ttugceeli afrasil doktorunuz ne diyorsa onun dediğini dinleyin Tabi ki. 3. Gün başlayan arkadaşla sorununuz farklı olabilir. Bugüne kadar çok kullandım hep 5. Gün başlamıştım☺️
afrasil Ttugceeli teşekkür ederim canım bende öyle düşündüm belki başka sebebi vardır bana 5. Gun dedi
Elifmstf afrasil estrofem rahim duvarı inceliginde veriliyor canım. Benim öncesine kaybım var kürtaj sonrası incelme olduğu için verdi. Kalınlaşma olsun tutunsun diye
Elifmstf afrasil bu arada normalde 3.gun baslatiliyordu bende geç kaldım gitmeye dedim 5.gun gitmiştim o gün başlattı direk ilaca iki yumurtam gelismisti 18 ve 20mm olarak
afrasil Elifmstf anladım canım banada femara verdi ama 5. Gun başla dedi neye göre 3. Neye göre 5. Bilmiyom bazıları 3. Gün başlamış bazıları 5. Gün
sibelbulut afrasil evet ben 5. günü klomene başlıyorum çünkü her doktor farklı şekilde öneriyo siz doktorunuzu dinleyin :)