Dilsu afrasil eşim kendini kontrol etmedi bende de kist vardı bitti şimdi de klomen kullanıyorum bakalım ne olCak
afrasil Dilsu bende yarın gideceğim iste konuştum doktorla zaten verecek direk hayırlısı siz kaçıncı günde siniz klomenin
Dilsu afrasil benim ilk kullanımım 2 ay önceydi 2 ay içinde hamile kalırsın dedi kalmadım tekrardan doktora gittim yine klomen verdi bu 3 günümdü
Ttugceeli afrasil sorma canım pek nazlı cadılar :) evet 11 senelik evliyim. Pco var bende kilom da çok yok düzenli de adet oluyordum ama bi türlü tutturamamıştık :) ilaçlarla oldu tüp bebeğe gerek kalmadı.
afrasil Dilsu ben yarın gidecem daha klomen verecek igneyi gerek görürse veriyolar herhalde . Ben igne isterim zaten sürekli kist problemim oluyor bidaha oluşur
alenrenas1 afrasil klomen 2 kez kullandım bende kist yaptı öldüm resmen adet olunca , femara kullandıgım ay hamile kaldım femara daha etkili özelikle pcos hastalarında bende de pcos vardı
afrasil Dilsu bazen gerek görmüyolar ama benim kist sorunum var sürekli gelip gidiyor o yzden isteyecem
afrasil Ylmzbsra selam canım femara verdi doktor adetin 5.gunu başla dedi bazı kisiler 3. Günü başlamış kafam karıştı sen ne zaman başlamıştın