mrvedgli slm anneler 19+5 haftalk hamileym ve bu haftaya girdigim den beri aşırı derecede kabızlık ve mide yanması problemleri yaşıyorum bunları önlemek için önerebileceğiniz şeyler varmi?
sudamlasi mrvedgli kabızlık için kuru incir, kuru kayısı ve bol su. mide yanman için de Dr una söylersen gaviscon verir iyi geliyo
ayse6161 mrvedgli 4 5 adet kuru kayisı ye ve sıcaga yakin bir bardak su... Bir yemek kasigi zeytin yag ve uzerine sıcak su erikte tuketebilirsin😊😊🤗bendede cok oluyor bunlar gercekten ise yaradi gecmis olsun..
Nefesliva mrvedgli şimdi taze kayısı Zamanı sabahları aç karnıma 3 tane yiyorum su iç peşine bazende gece yatarken yiyorum ancak iyi geliyor
Ciara93 mrvedgli bol su içtiğim sürece 31 haftalığım kabızlık sorunu yaşamıyorum. Ne zamanki suyu unuttum eyvah !
mrvedgli sudamlasi kuru incir hiç sevmiyorum ama kayısıyı muhakkak denemem lazım. badem içi ve ceviz de ara öğünlerde tüketirsem ise yariyor mu ?
Aryaaaa Ac karna kefir ya da magnezyum kullaniyorsan onu iç ben faydasini gördüm kayisi erik kiraz vs fayda etmedi malesef birazcik da baharatli yersen tamamdir
mrvedgli Aryaaaa kefir veya süt hiç kullanamıyorum yoğurt yiyorum gün içinde magnezyum sadece soda içiyorum günlük ihtiyacimi almak için
Rasev Sabahlari uyandiğinzda ac karina kuru kayisi yeyinveya 2bardak su için ondan 1saat sora yemek yiye bilirsiniz
Saadet27 mrvedgli aynı durum bende de vardı dün 2 kuru kayısıyı ortadan kestim 1 bardak suya koydum 3 4 saat beklettim hem suyunu hem kayısısını yedim ciddi anlamda işte yaradı ama siyah kayısı olacak 😊
seymen mrvedgli Bana yeşil erik, kayısı çok iyi geliyor. Şuan mevsimi kurusunu değil meyvesini bol bol tüket.