Buseyvz Beyazmelekkk 2500e yatağını aldık canım beşik halinde 5,6 yaşa kadar kullanılıyor baya büyük çünkü sonrada büyüyor genç odası oluyor 😊
Ftss Mira61 baby Plus sanırım bende bundan aldım ve bence fiyatına göre çok uygun bi ürün 70*130 aldım ve gayet geniş
2bebis1anne civcivimm_ ben bunu ilk kizimda almistim 9 aydan sonra mumkun degil bindirmek heleki haraketliyse ama sallamak icon baska odalara tasimak için cok kullanışlı hem cok buyukde de degil saglikla icinde gormek nasip olsun ınşaallah
civcivimm_ 2bebis1anne amin canim zaten bende en fazla 1 yaşına kadar kullanıcam bebek odasi aldik kismetse orda uyuyacak
Susam1 civcivimm_ instagramda bebegen diye bir yer var ordada 189 bu bende bundan alacam hemde aynı renk ❣️
Susam1 civcivimm_ benim görümcemin var oda salona koymuş gerek olsa mutfaga öyle taşıyor zaten şimdilik küçük kazım bize sonra oda yapıyoruz zaten illaki kendi yatak odanı daraltmaya gerek yok 😁
Susam1 civcivimm_ yaaaaa bu ay alayım diyorum hoş daha 5.ayım ama sıkıştırmayayım diyorum kendimi son günlerde
civcivimm_ Susam1 siparis edeceksen simdiden verebilirsin belli olmaz ne zaman geleceği oturdugunuz yerde varsa da alabilirsiniz belki daha uyguna gelir
Susam1 civcivimm_ burda hep gördüğüm bu model için 200 falan yinede bakarım ona göre sipariş vereyim trendyoldan
dlnyny Demiralpmoms merhaba yatağı da içinde dahil miydi yoksa ayrı mı aldınız çok güzel bu arada sağlıkla kullanın🥰