Aygul01 Astadavistabeybi daha zamanı dolmamış demek ki. Ben 41de dogurdum benim arkadaşım 42 haftada Doğurdu çatlayacak birsey yok yanı daha zamanı gelmemiş biraz sabır 😊
ExpatMom Astadavistabeybi 38+5 im bende, sıfır enerji. Bütün gün yatmak istiyorum. Sana enerji geldiyse doğum yakındır bence, doğumun habercilerinden biriymiş bu.
2prens-annesi Astadavistabeybi hadi hayırlısı olsun insallah sağ salim kucağına alırsın bende 39+4 oldum bugün bel ağrım çok bende artık gelsin istiorum
MehZey Astadavistabeybi doktor ne dedi peki bende yeni çatı muaynesi oldum salı günü son günün dedi doktorum 🙄
Astadavistabeybi MehZey haftasonu doğum gerçekleşir çok ufak bir ihtimalle doğmazsa salıya kadar bekleriz dedi artık sonra ne yapacak onu bilmiyorum sormadım suni dener galiba artık bekliyoruz hanımefendinin teşrif etmesini 😬
MehZey Astadavistabeybi hayırlısı olsun insaAllah bizde çatı muaynesi olduk doktor salı son gün gel dedi tekrar insaAllah gelirler hafta sonu 🙏🏻
Astadavistabeybi MehZey sizinde her an gelebilir ay çok heyecanlı birbirimize dua edelim ya rahat geçsin ben çok korkuyorum bende açılma da yok 😐