Minnakhamis Sizler nerden aldınız hanımlar ? trendyoldan alayım diyorum hangi site güvenilir bilemedim 🤷🏻♀️
ssnnmmm Minnakhamis ilk başta bornoz almadım daha çok küçük havlu ve müslin bezle kurulamayı düşünüyorum ama e bebekte güzel setler gördüm
Ftmklbk Minnakhamis ınstagram da butikvav diye bir sayfa var. Ordan aldım ben bornozu, başlıklı havlusu, terliği ve süngeri vardı. Bakabilirsiniz
Gamze0502 Minnakhamis ben dün e bebekten aldım 35 tl ye gelyrdu cok güzeldi bide havlu aldım şapkalı oda 25 tl bn cok beğendim tavsiye ederim🌸
Minnakhamis ssnnmmm e bebek sitesine baktım ama beğenmedim trendyolda set halinde var hem bornoz hem şapkalı havlu o şekilde mantıklı geldi bana ilk başta bende şapkalı havlu kullanırım sonra bornoza geçerim dedim
Minnakhamis Ftmklbk ya süper tam aradığım set 😬 peki ürün geldi mi yâni elinize ulaştı mı dokusu vs nasıl merak ettim ☺️
Ftmklbk Minnakhamis ben çok memnunum. Gaye bebek bornoz takimi yazarsanız trendyol da da çıkacaktır. Bende bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine almıştım. Tabi daha bebiş doğmadı ama kumaşı dokusu gayet güzel. Pamuklu
Hamsicikk Minnakhamis ilk başta bornoza grek yok bana göre. Havlu ve müslin aldım ben. İleride en azındam terlikli falan setler varya onlardan alırım takım olarak .. lcw dan aldım havlusunu müslinleri .. kaliteli ve uygunlar
Minnakhamis Hamsicikk ilk olarak bende başlıklı havlu kullanırım ama böyle bornoz set almak daha mantıklı geldi bana parça parça almaktansa 🤷🏻♀️ ileriki dönemde de bornozu kullanırım dedim 🌸
Hamsicikk Minnakhamis olabilir tabiiii neden olmasınnn , dediğin mantıklı. 🥰 sağlıkla huzurla giysinler inşallahh