Ssumsum Merhaba kızlar 19.haftamdayım henüz bebeğimin hareketlerini hissetmedim 52 kiloyla hamile kalmıştım şuan 50 kiloyum benim gibi olan var mı ?
AycanAycan19 nesibe_baris bende ayni s3kilde 19+3 16. Haftamdan beri hissefiyorum ama bu hafta tekmeler çok belli kıpır kıpır hic durmuyo ozellikle sağ tarafimda hep 💙👣
seymacambayraktar Ssumsum göbeğin altında böyle içerden bişey dokunuyor ben özellikle gece acıkınca uyanıyorum o zaman daha net hissediyorum 😍
Saniss Ssumsum aynı haftadayız elbette karşılaştırma yapılamaz ilk gebelikte bi tık geç hissedilirmiş. Ben hissediyorum ilk zamanlar batma gibi oluyordu şimdi elimi koyunca elim hareket ediyor pıt pıt 🐣 ben şey soracağım hepinize bulantılar ne alemde. Dün akşam yemeğinde ve sabah kahvaltımda hiç midemde bişey kalmadı son lokmamı ağzıma aldığım anda çıkarıyorum 😭 19+3ümm
Ssumsum Saniss ilk gebeliğim benim. 6. Haftada mide bulantım başlamıştı hicbirsey yiyemiyordum 12. haftadan sonra azaldı şuan hiç yok mide bulantım
ozlmkryl33 Bende hala hissetmiyorum 🤷♀️Yarın doktor kontrolüm var gidip sorcam bakalım ne zaman hissederiz Saniss benimde hala mide bulantılarım oluyor valla hergün sabah akşam prilam içiyorum
AycanAycan19 Saniss ayniyiz suan ama bn cok şükür en başından beri cok rahat bir gebelik geciriyorum.🥰🤲💙
Rojin6772 Ssumsum allah sağlıkla kucgna aldrsn bende aynı şekıl şuan 11 haftalık hamıleyım cınsıyet kaçta bellı olur acaba ılk Gebelıgım çok Heyecenlanıyorum
nesibe_baris AycanAycan19 resmen iki taraftan vurduğunu hissediyorum 😅 bı sağ bı sol çok hareketli danalar
Saniss AycanAycan19 çok Şükür sizin için sevindim 🌸 kız bebeğim olacak kız zorlar diyorlar ondan mı ya da bünye meselesi mi hiç bilmiyorum ama artık sanki sona kadar böyle gidecek gibi ☹️
Zhrblt Ssumsum bende 19 haftalığım daha yeni yeni başladım canım hissetmeye. Özellikle geceleri saat 3 4 5 gibi baya hareketli oluyo uyumuyo olduğum zamanlar hissediyorum ama gün içerisinde hiç hissetmiyorum
Ssumsum Zhrblt doktorum 1 2 haftaya hissedersin sende demişti. Merakla bekliyorum bende nasıl bir duygu çok merak ediyorum 😪
Zhrblt Ssumsum inşallah canım 24 e kadar yolu varmış hissedersin merak etme eşime hele hiç nasip olmadı istiyo ama bekliyo bekliyo yok elini çekiyo başlıyo vurmaya sonra hemen bi kayboluyo gidiyo geceleri uyumazsan bi bak bakalım benim karnım büyüdü ama aşağıda sanırım hareketler aşağıda oluyo bende ona şaşırdım 😅🤷♀️
Ssumsum Rojin6772 amin sizinkinide inşallah 🌸 benim doktorum tecrübeli bir doktordu bulunduğum yerde herkes ona gidiyor 12 14. Haftada söylüyordu kız dedi. Şuan devlete gidiyorum 18. Haftam da oda kız olduğunu söyledi