Yarenim7 prensimgeliyor burnuma sürekli su çekmekten kenarları kıpkırmızı oldu su çekince açılıyor rahatlıyorum sonra yine aynı 🤦♀️
civcivimm_ Evet hamilelik basindan beri yaşıyorum ama geçti simdi de nefes darlığı çekiyorum nefesim sanki yetmiyor bana 🤦♀️
Yarenim7 civcivimm_ onu bende yaşıyorum ya hatta post açıp sormuştum telefonla konuşurken bile nefes nefese kalıyorum 😥
Svg00 prensimgeliyor doktorumun öneriysiyle hamileler için okyanus suyu aldım günde üç defa onu kullandım çok işe yarıyor biraz pahallı ama aşırı rahatlatıyor
Fatma_7 Hanımlar korkmayın bu durum normal yükselen hormonlar sayesinde burunda tıkanıklık oluşuyor. Özellikle geceleri benim çok olur olduğu zamanlarda su içip yastığımı yükseltiyorum
Nil-123 Bir haftadır basım bu burun tıkanıklığı ile dertte nefes alamıyorum doğru düzgün uykuya dalamıyorum bende şaşırdım kaldım 😔
Yarenim7 civcivimm_ beni tedirgin edende o aslında daha şimdiden böyleysem way halime sizin Allah yardımcınız olsun sağ sağlim alırsınız kucağınıza inşallah ❤️