Madinanin-Annesi Kizlar benim arkadawimin bebegi dönmedigi icin doktorlar ona ameliyyat olacagini soylediler.Bu gün bebek awagiya inmish.Annesi pek haraketli olmadigindan anlamamish.Sizce son haftada bebek dönüb normal dogum ola bilirmi?
Mavi_dnz42 Madinanin-Annesi 38+6 dayım dün nişanlım geldi hastaneye giderken baş aşağıydı orda tekrar başı yukarıya dönmüş şuan gene baş aşağı son ana kadar beklemeli ben sezeryan için ameliyat haneye giderken dönenleri duydum sonra normal olmuş doğumu. Umudunu kaybetmesin
Gulsenur_12 Madinanin-Annesi ben 32 haftalık ebe randevumde bebek daha dönememiş dedi 36 haftada tekrar randevum var dönmemişse elimizle çeviricez dedi , inşallah kendiliniden dönmüştür ☺️
Ebruyavuz0 Astadavistabeybi 31 haftalığım benimkide dönmüş başaşşağı geçen ay yukardaydı döner mi acaba geri yukarı yada böyle kalırsa erken doğar mı?
Madinanin-Annesi Ebruyavuz0 bilmemki.Doktora sordunmu?benim bebegim 22hafta hep awagilarda oynuyor.Uste kalkmiyor nedense
Suber Ebruyavuz0 30 haftaya kadar başı yukarıdaydı 31-32 de baş aşağı döndü bugün yani 33 te tekrar başı yukarı dönmüş😢 daha çok dönecek gibi
Busrahalil44 Ebruyavuz0 benimkide 32 de aşağıdaydı 35 de kontrole gittiğimde geri dönmüştü 37 de tekrar aşağı döndü bu dönemler hareketlenmeler olabiliyor
Gizem_ar Valla 33. Haftadayım daha dönmedi herkes döner merak etme diyoda bakalım dönerse sevinirim dönmezse artık kendi bilir 😂
Madinanin-Annesi Mavi_dnz42 aa gercekden?O zaman iyi olur insAllah Allah sanada yardim etsin InsAllah kolay dogum olsun
Mavi_dnz42 Madinanin-Annesi teşekkür ederim inşallah. Bol dua etsin o da sağ sağlim alsın yavrusunu kucağına
Gizem_ar Madinanin-Annesi kesinlikle normal doğum en güzeli ama bazen de bebek seçiyor nasıl geleceğini gönül ister hepimiz normal doğumla bi avazda kurtaralım :)