mucizemibeklerken17 Canim cok merak ettim seni bugun, insallah gorunur Rabbimin mucizeleri bitmez 🤍 dualarim seninle 🤲🏻
Pollymom mucizemibeklerken17 elifcim bugün inanılmaz dağıldım.guzel haberler verebilmeyi ummuştum.olmadi😔 yarın başka doktora gidicem.ama umudum yok.
Fadime_56 Pollymom vardır bundada bi hayir üzülme belki senin sevindigin şey senin için hayırlı değil belki doğumda ölecekti düşünsene 9ay karninda büyüttün doğumda kaybettin allah ummadığın anda nasip eder
2463nry Pollymom hayir özel bisey yapmadim birtek doktor folik asit vermişti onu içtim ama düzensiz kullandm ben sebebi yok benm aksatmam sadece
Rmysssa Pollymom ben de 8.haftama girdim bugun.hala kesede bebek gözükmüyor. Hafif kanamam başladı. Acile gittik durum yine aynı boş kese.doktor kürtaj icin kesenin 25mm olmasi gerek dedi.haftaya tekrar gel.duruma gore kürtaj olucam malesef
Pollymom Rmysssa benimde kesem 28mm olmus.7. Haftada 8 haftalık kese görünüyor.kesem çok hızlı büyüyor.ve bomboss.hakkimizda hayırlısı olsun
Yaseminece Pollymom ben de 35 yasindaydim. Doktor 3 ay korunun demisti iki ay korundum su an 26 haftalik hamileyim. Hic umutsuzluga kapilma . Beslenmene dikkat et ben surekli bal propolis ve ari sutu kullandim d vitamininide kontor et dusukse takviye ilac al.
Yaseminece Pollymom yani kurtajdan sonra hemen cocuk istiyosan diye soyleidm. Saglikli yumurtlamaya katkilari var.
Pollymom Yaseminece evet yarim 34 ve ilk gebeliğimdi nasip olmadi. Sağlıklı bir şekilde hamilelikte hazırlanmak istiyorum.rahmimi iyilestrmek yumurtamin kaliteli olmasını istiyorum