Minikpandam1 15haftalığım hiç kilo Almadım ama postu okurken cips yiyorum heralde bu geceden sonra 2 kilo alırım 😂 seneler sonra ilk defa cips yedim oruç kafa yaptı
Burcuckmk Mineeaa o yorumu yazdığımda 18 haftalikmis 🙈 simdi 31+5 olduk 7 kilo aldim Ilk başlarda yemekten cok tiksinmiştim canim simdi de iştah bi açıldı maşallah 😄
Mineeaa Burcuckmk gene fazla almamışsın benim arkadaşım 16 kg aldı 34 haftasında🙊 bende yeni hamile kaldım kilom fazla kafama takılıyor sürekli kilo mevzusu🙊🙊
Burcuckmk Mineeaa valla göbeğim büyüdükçe bebeğim haraket ettikçe unuttum kilo işlerini sadece doğumdan sonra bu iştahım bitsin diye dua ediyorum 🤭
balpetegim_35 Merve95merve ben 90 kilo İle hamile kaldım şu anda 9 haftalığız 91 kiloyum . Boyum 1.80 çok fazla kilo almaktan korkuyorum
Sevcan34 Merve95merve 63 ile kaldım 20 haftayı doldurmak üzereyiz ve 53 kiloyumilk dört ay da verdim 10 kilo hala almadım hiç 🤷♀️
Gunerssvvl Sevcan34 yaa gercekten mi bende 14 haftalık hamileyim doktorum kilo verebilirsin dedi siz nasıl verdiniz acaba bana anlatsanız biraz çok mutlu olurum bende 10 kilo vermek istiyorum 😊
DenizSayer Merve95merve 71 hatta 72 ile hamile kaldım 160 boy 20+3 hala 71 72 kiloyum başta bulantıdan verdim bir kaç kilo sonra geri aldım sabit sayılırım sanırım ☺️
Yrnkrm Merve95merve 59 kg hamile kaldım şuan 70 kg ile 38.haftada doğuma giricem inşallah son 2 günüm🙏