Su5678 Bugun kontrolden geldik iki kız bebişlerim olcak inşallah bitanesi 306 bitanesi 316 gram iyimi sizcede haftasına göre doktor saflıklılar bır problem görünmüyor dedi şimdilik
Papatyam_anneyim Su5678 iyi cnm kiloları sen yediğine içtiğine dikkat et rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Bsmlh Su5678 bence hiç kilolarını takmayın saglıkla zamanında dogsunlar yeter🤲 Her bebek Farklı oluyor 40 hafta doldurup 2200 doğanda var 3.500 doğanda ben mesela 1.500 doğum yaptım 🙈
Minnakhamis Su5678 şuan 19+5 haftalığız ☺️ alışverişe başladım yavaştan küçük parça şeyleri seçtim bakalım hepsini topluca sipariş vereceğim ☺️ Trendyol dan seçtiklerimi de siparişini verdim bile mağlum hemen tükeniyor 😄 En son beşik puset vs büyük parçaları bırakacağız şimdilik böyle ☺️
Su5678 Bsmlh evet dogru da dogduklarında kğcğk olup kuveze girsin isdemiyorum inşallahda ole olmaz berber geliriz eve inşallah 😊
Papatya13371 Efsn-28 bence ileri değil bende 25. Haftadayim 679 gram biri biriside 800 gram dedi normal yani sizin
NefesDeniz Su5678 Maşallah Allahım sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin. Bizimde ikiz bebeklerimiz olacak biri kız biri erkek😍 18.haftada kontrolümüz vardı biri 360 gram diğeri 330 gramdı çok şükür🙏🏻
Su5678 Minnakhamis bende öyle taptım yavasdan aldım e bebek ve minicodan üst bas aldım insan dayanamıyorki beşikdi arabaydı son zamanlara bıraktım hayırlısı bakalım😊
NefesDeniz Su5678 Bebeklerin kilo alması için hergün kaşar peynir, muz, ceviz, ballı süt tüketmeye çalışın gerçekten işe yarıyor😉 Amin hepimizin bebekleri zamanında sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah😍
Serrax Su5678 20+0 da bebeğim 327 g dı😊 24 te 663 g oldu. Şu an 27 yiz bakalım kaç g merak ediyorum ben de haftaya kontrolüm
archmom Su5678 canım ben 17. Haftamda gitmistim en son 18 cm ve 230 grdı . Simdi 20. Haftamız ne durumdayız bilmiyorum:) 21 Ocakta detaylıya gireceğim. O zaman ögreneceğim yeni sonucu 🥰
archmom Su5678 insallah canımm . Sağlıkla bebişlerimizi kucagımıza alalım insallah 🙏🏻 Cinsiyeti ne bebişinin ?
kedidirokedi Su5678 nesquik ya da kakao koyup o şekilde tüketebilirsiniz tarçında güzel oluyor tatlı isteğini kesiyor
NefesDeniz Su5678 Benim doktorum sütü boş içemiyorsan içine birazcık kahve tarçın ekleyip içebilirsin dedi. Böyle deneyebilirsiniz.