Tuba18 Selinaymurat 30+1 haftalık 62 ile hamile kaldım şuan 71 kiloyum Cinsiyetimiz kız ama ismimiz yok daha 🤦♀️
Tuba18 Selinaymurat Amin inşallah sizde hayırlısı ile kucağınıza alırsınız son ay ne olduysa almışım bu kiloları daha iki ayım var
Selinaymurat Tuba18 olsun yani doğumdan sonra düşünürsünüz sizde kiloları şimdi tadını çıkartın tabi yinede dikkat de edin derim yani sağlığınız için
Esra_Omer_21 Selinaymurat 38+1 haftalık olduk uygulamaya göre son 13 gün🥰kendim 14 kilo aldim ama bebisim çok küçük 🥺kilosu az İsmimizde Ömer Talha💞
Selinaymurat Esra_Omer_21 maşallah ismiyle yaşasın büyüsün inşallah kilo olarakta verilir inşallah doğumdan sonra düşünürsünüz onu darısı bizlere bitmiş gününüz inşallah kilo alır bebeğinizde yani sağlıklı olsun inşallah
Kimkibu Selinaymurat 16+3 olduk kızım olacak insallah🥰 şuanlık adı ipek ama sürekli değişiyor😂 belli olmaz ne olacağı 1.5 kilo aldım yaklaşık😊
Selinaymurat Kimkibu kilo olarak böyle dikkat ederseniz sağlıklı olur sizin için ismiyle yaşasın büyüsün inşallah tabi gönlünüzdeki isimi bulursunuz inşallah
ogrenciiiannee96 Selinaymurat Ay benim bir hafta kaldı doğuma 39. Hafta oldum bugün 11 kilo falan almışım ama dert etmiyorum tabi ki geri vereceğime inanıyorum çünkü 😅 Kızımın adı Asel olacak inşAllah ❤️ Allah tek nefeste doğurmayı nasip etsin herkese 😅
Selinaymurat ogrenciiiannee96 ayy ne güzel bitmiş yaa darısı bizlere inşallah maşallah kızınıza ismiyle yaşasın büyüsün inşallah kilo olarakta normal almışsınız yani bence 11 kilo normal deniliyor doktorlar tarafından Amin inşallah sağolun hepimize kolaylık versin Allah şimdiden
kkubra_42 Selinaymurat amin cnm inşallah allah herkese kolay dogum ve herkesin sag salim kucagına almayı nasip etsin 🤲🤲🤲💚
Esra_Omer_21 Selinaymurat Amin inşaAllah çok teşekkür ederim heyecanla ha bugün ha yarın diye bekliyoruz ☺️
Selinaymurat Ozge3747 maşallah kilo olarak az yani orantılı daha normal başlarda bebekte ismiyle yaşasın büyüsün inşallah
Selinaymurat Esra_Omer_21 öyle yani ben bile zamanı nasıl geçicem diye şaşırıyorum ama inşallah sizinki bitmiş ya darısı bana bizlere zaman pek geçmese ve ne yapacağımı şaşırdım da olsun artık
Eyces Birtane2307 canım vallahi bu kadar denk gelmez bende diyordum kız olursa adel erkek olursa yiğit koyacam diye görünce ben mı yazdım dedım ama sen ne tuhaf 😄😄