Selinaymurat Ozerhome doğrudur olabilir teşekkür ederim sağolun yazdıklarınız için bana da fikir oluyor
Selinaymurat Happymother3 doğru evet başta baya öyle oluyor sonradan belki son zamanlarda kilo alınıyor deniliyor yinede zamanınız tez geçsin inşallah bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın
Kubraulupnr Selinaymurat Selinaymurat amin cümlemizin inşallah 🙏🏻 Evet doktorumda kilo konusunda güzel gidiyosun diyor 😊
Hanemm Selinaymurat tesekkurler cok sukur bir sorunumuz yokmus sonrasını bılemem ınsallah olmaz hepımız bıan once kucagımıza almayı nasip etsin allahım 🌼
Selinaymurat Hanemm Amin inşallah sağolun hepimize kolaylık versin Allah biran önce sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağımıza almayı nasip etsin
Dolunaayy Selinaymurat Sanırım öyle. Sağlıklı olsunda benim kilo almam hiç önemli değil kilo verilir 😁☘️
Acer Selinaymurat üçüncü gebeligim canim hepsinde aynı kiloyu aldım maalesef ama doğumdan sonra çok çabuk verebiliyorum kiloları doktorumda sorun olmayacağını söyledi rahatladım biraz
Selinaymurat Acer oh ne güzel yani üçüncü gebelik diğer çocuklarınız da yardımcı olur size de verebilirsiniz tabiki ne kadar iyiymiş