Selinaymurat Nurray almışsınız ama doğumdan sonra da geri baya vermişsiniz ki zamanla da verirsiniz olsun maşallah bebeğiniz de ismiyle yaşasın büyüsün inşallah
Selinaymurat FatmaErgin olsun doğuma az kalmış yani doğumdan sonra düşünürsünüz kiloyu sizde olsun maşallah ismiyle yaşasın büyüsün inşallah
Selinaymurat Melek8985 ne güzel bende öyle kontrole gidince sorup duruyorum sorun tabiki aklınızda hiç birşey kalmasın bakalım ne zaman olucak
Selinaymurat Gul76 maşallah inşallah gönlünüzdeki cinsiyeti nasip etsin Rabbim başlardasınız daha son zamanlarda genelde kilo almak daha artış gösteriyor diyorlar ama
Selinaymurat Cansuyener maşallah ne güzel ismiyle yaşasın büyüsün inşallah kilo olarakta normal almışsınız yani doğuma kadar da böyle giderseniz ne iyi
Selinaymurat selon maşallah ya ne güzel boyunuz iyiymiş kilo da zamanla verilir zamanınıza göre de biraz fazla belki ama sonradan düşünürsünüz ne güzel son hazırlıklarla uğraşıyorsunuzdur.
selon Selinaymurat Selinaymurat 🙏🏻 diyetisyenle ilerliyorum.şimdilik durum böyle.bakalım son haftalarda ne olacak :)
Selinaymurat Kubra-1990 rica ederim ne demek olsun sizin ve bebeğin sağlığı önemli tabiki alınır da verilir de hem zaten yürüyüş de yapıyormuşsunız ne güzel
Selinaymurat Mkadds sizede hayırlı sabahlar maşallah ne güzel ismiyle yaşasın büyüsün inşallah kilo olarakta daha normal sonradan genelde alınıyor deniliyor
Papatya0605 Selinaymurat 35+4olduk geçen ay 18inde 66 kiloydum bi kaç güne kontrol var bakalım kaç olmuşum 😂 Allahtan boy 1.69 çok bişe belli olmuyor kızımız olucak ceren ikra
Selinaymurat Papatya0605 maşallah ne güzel ismiyle yaşasın büyüsün inşallah ne güzel son zamanlar son hazırlıklardır sizin için darısı bizlere bakalım ne kadar olmuşsunuz
Selinaymurat Ebreva maşallah yani bence vermeniz iyi olmuş hem sağlık açısından hem de kolaylık açısından size
Miniikanne ElifNI 11 kılo aldın 55 kıloyum dogru oludum degılmı canım sen aclıktan oluyomustun 😂🥰 ay cok sukur o zaman hamılelık yaramıs sana oh oh etlen azıcık dıcemde 55 de bıse degılkı moralım bozuldu bak sımdı ben 10+5 ım 4 kılo aldım 64 kıloyum su an 😂😂😂😂