Kbrarz Selinaymurat 17+2 gunluk hamileyim.2 kilo aldim.cinsiyet hala belli degil bi erkek bi kiz diyor doktorumuz 😊bir cicegimiz var 5 yasinda 1 de bocek gelsin istiyoruz bakalim hayirlisi.saglikli hayirli evlat olsunlar herseyden once🙏🏻
Selinaymurat Kbrarz cinsiyet için gönlünüzdekini nasip etsin Rabbim normal kilo alımınız yani o zamanlara göre inşallah bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın
1anne- Selinaymurat 31+3 haftalığım 8 kilo aldım oğlumu bekliyorum hamilelik 1 ay öncesine kadar çok güzeldi ama şu an şiddetli mide yanmaları en büyük baş belam oldu😅
Selinaymurat 1anne- Allah yardımcınız olsun zordur tabi mide yanması hissetmedim daha zamanla nasıl olur bakalım tabi kiloyu da orantılı almışsınız ne güzel maşallah oğlunuz da sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah
Gkcenn Selinaymurat 36+1 haftalık olduk 15 kilo aldım Eyüp Aslan olacak oğlumun adı 💙🙏🏼 Sağlıkla gelsin tüm bebeklerimiz 🧿
Selinaymurat Gkcenn maşallah ya bitmiş sizin sevindim adınıza darısı bizlere bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah ismiyle yaşasın büyüsün
tazeaane Selinaymurat 17.nci haftadayız. Hiç kilo almadım. Kızımız oluyo Asel düşündük ama 2.isim belli değil 🙂
Selinaymurat tazeaane ne güzel olsun belirlersiniz daha zaman var yani öyle daha genelde son zamanlarda kilolar alınıyor deniliyor hep sizin de sağlıklı olduktan sonra alınır da verilir de
Ferahfezaaa Selinaymurat merhaba ben 13 haftalik hamileyim henüz kilo almadım hatta kilo kaybım var bu hafta başladım yemeye bebeğimizin cinsiyeti henüz belli değil ama kız olrsa Aysima Erkek olursa Asil düşünüyoruz. Hepimiz sağlıkla kucagimiza alıp sağlıkla büyütürüz inşallah 🥰
Selinaymurat Ferahfezaaa maşallah cinsiyet için gönlünüzdekini nasip etsin Rabbim zaman inşallah güzelce geçer biraz daha varmış sizin ama olsun
zerrinayyildiz Selinaymurat 20+2 oğlumuzu bekliyoruz bundan 1 ay önce tartılmıştım tam 8 kilo almıştım şuan kaç kiloyum bilmiyorum en fazla 2 3 kilo daha almışımdır 🤗🤭
Selinaymurat zerrinayyildiz zamanınıza göre iyi kilo almışsınız yani ama olsun maşallah oğlunuzu da sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın inşallah
Hanemm Selinaymurat 30 +4 haftadayız 6 kılo aldım su zamana kadar 59 hamıle kalıp 57 dusup cıktım gercı kızım olcak Allah ızın verırse adı güneş sare 💕
Selinaymurat Hanemm maşallah ne güzel ismiyle yaşasın büyüsün inşallah sizin artık hazırlıklar az az tamamlanıyordur yani kilo olarak eğerki sorun yoksa doktorunuz iyi dediyse siz ve bebek sağlıklıysanız belki son zamanda alırsınız hani ama yani olsun 🌺
Hanz Selinaymurat 31+6 haftalığım suan cinsiyeti erkek İsmi Marsel Robin koyduk ☺️ 58 kilo ile hamile kaldım suan 69 kiloyum 🤦🏻♀️
Selinaymurat Hanz maşallah ismiyle yaşasın büyüsün inşallah baya değişik isimler güzelmiş bundan sonra doğuma kadar da böyle devam ederseniz kilo olarak iyi gibi duruyor yani🤗
Selinaymurat Dolunaayy maşallah ismiyle yaşasın büyüsün inşallah daha zaman varmış sizin normal daha bu zamanlarda öyle az alınıyor sonradan alınıyormuş kilo 🌺
Selinaymurat Canankalp aramızda bir kaç gün var yakın zamanlarda doğum yapıcaz galiba ne güzel kızınız da ismiyle yaşasın büyüsün inşallah kilo olarakta normal almışsınız ben hiç almadım ama siz yani orantılı almışsınız
betuss10 Merhaba anne adayları, 4+2 yim hcg 73.8 çıktı sizce düşük mü? İlk gebeliğim bundan önce kadınlar kulübünde araştırmalardaydım hiç bu forumlara ulaşabileceğim aklıma gelmezdi 😂 Allah yavrularımızı sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🧿
Busezr Selinaymurat 10 haftalık daha ve şimdiden 3 kilo aldım. İştahım çok açık. 59 kilo ile başladım 62 kiloyum.
Selinaymurat Busezr maşallah evet yediğiniz yarıyor demekki kusma mide bulantısı felan da yaşamadıysanız olur öyle olsun sizde dikkatli beslenmeye çalışın son zamanlarda genelde daha çok alınıyor deniliyor da
Asminmom72 Selinaymurat inşallah Yaa bebişim sağlıklı olsun da gerisi önemli değil ama bende çok kilo almak istemiyorum 🥰💖
Selinaymurat Asminmom72 yani çok fazlası da zarar sadece kilo olarak kalıyor doktorların uygun gördüğü kadar veya alınması gerektiği kadar olsa daha iyi hem bizim için de iyi olur
Selinaymurat eezgik ne güzel az kalmış sayılır son hazırlıklar sizin maşallah kızınız da ismiyle yaşasın inşallah kilo da bence doktorların dediği gibi almışsınız ama bundan sonra doğuma kadar da böyle devam ederseniz hem size de iyi olur
Gulfeem 19.haftadayım 49 la hamile kaldım suan 51 kiloyum bebeğim erkek ardıç veya ege istiyorum ben ama henüz karar vermedik🙏🏻🤍
Selinaymurat Gulfeem maşallah inşallah gönlümüzdeki isimi belirlersiniz zamanınıza göre az kilo alınmış yani iyi başlarda o zamanlarda 🤗
Selinaymurat Aytenkrsln çok tatlı isimleri varmış ismiyle yaşasın büyüsün inşallah baya kilo almışsınız aslında ama olsun artık doğumdan sonra düşünürsünüz kiloyu 🤗
ecembugra53 Selinaymurat saol canım darısı başına inş 😊 sende dikkat et hamurişi ve tatlı dan uzak dur ben öyle yaptım canm😊 bol yürüyüş yap vE bol su iç 😊
Selinaymurat ecembugra53 ben zaten hiç kilo almadım hep verdim 6 kilo verdim ve hala kusuyorum yinede kilo alamıyorum 27.haftaya giricem neredeyse