socialmom0 Kızlar 22. Hftadayim öyle yorgunum ki odadan odaya geçince bile geçtiğim odada uyumak istiyorum namaz kılarken bayılacak gibi hissediyorum sürekli dinlene dinlene devam ediyorum sizlerdede oldu mu bu şekilde . Aşırı yorgunum isteksizim herseye karşı
cryingbaby socialmom0 20+5 teyim, 2 gundur inanilmaz halsizim ve hafif bas agrim oluyor, dediginiz kadar degilim ama yatinca uykuya gidiyorum bende uykum olsun olmasin😟
cryingbaby socialmom0 ya bizi birazda pandemi boyle yapti. Eve bagimli kaldik ne yuruyus ne temiz hava alabiliyoruz, hep ayni monotonluk artik ruh daraliyor, beden bile gevşiyor enerji bitik, psikolojimin bozuldugunu bile dusundum bi ara valla
Melikeadiguzell cryingbaby aynen katılıyorum size hem hamilelikten kaynaklanan hormanlar hem pandemi.Bende 10+1 günlük hamileyim ama aşırı yorgun hissediyorum hiçbir şey yapasım gelmiyo ve aşırı sıkılıyorum
socialmom0 cryingbaby çok haklısınız gerçekten öyle dışarıya çıkmaya hasret kaldık birde gebeyiz diye 2 kat daha fazla dikkat bitseydi bi su corona