Esra16 Hamislerr hastanede dogumdan sonra giymek icin güzel bi lohusa takımı ariyorum bildiginiz instagram sayfaları yada bursada olan mağazalar varmı 😄
BayanYaman Esra16 ben lohusasepetinden almıştım canım malı gerçekten iyi kaliteli ama pahalı bişe alma derim çünkü giyilmiyor öyle bi ter basıyo ki atletten başka bişey giymek istemiyorsun. Bol bol atlet al derim 😊
Nurayy28 Esra16 cumhuriyet caddesinde eski yeşil-irmak dershanesini geçince Ilerde toptancılar var arada indirimler oluyor bak istersen
2prensessannesi Esra16 canim bursadaysen ne guzel cik carsilara gez en guzel alisveris yeri bursa🙂)) hem internetten daha uygun olur carsida
Havva_karakayaa7 Melisct94 Gebegunlugu özellıkle yediğim bisey yok Açıkçası Kuzum Sağlıklı Şeyler yemem yetiyor tuzlu yağlı. Sekerli şeyler yememeye gayret gosteriyorum Sadece Alır daha bebişin Gayet iyi bence haftana göre 🥰
Esra16 2prensessannesi Valla hic gözüm almiyo cok cabuk yoruluyorum yarim saat ayakta kalmak yetiyo bana🙈 ama mecbur cikicam artik😊
Bhrmsv Pcosluhatun nerden buldunuzki 50 tl ye okadar güzelini ben cumhuriyet caddesinde akdemden baktım orda var modeller sonra dedim çarşıdan bakayım daha ucuzdur burdan hiç farkı kalmamış çarşı dersin ama hem 100 tl üzeri oda eh işte dediğin takımlar 😕