yenianne140920 Serpil55 bende 33+1 olduk ilk nst pazartesi günü kontrole gittim doktor birsey demedi sanırım hersey yolunca. günde 3 tane hurmaya ve günde 1 saat yürüyüşe başladım çok yoruluyorum ama halsizlik arttı bu aralar 😌
Serpil55 yenianne140920 bizde de durumlar aynı canım halsizlik uykusuzluk herşey aldı başını gidiyor son ay 🤷
Serpil55 Dilaayes yaaaa çok az kalmiş😍😍😍şuan ışınlanmak istediğim zaman ama tabi her anında keyfini çıkarmak lazım😊senin normal mi sezeryan mi canim
Tugbahanim1 Post karşıma çok geç çıktı 🙂 son 44 dün nst ye girdim ilk defa henüz kasılma yok bebeğim yoluna girmiş 🙂 33+6 yız. Birkaç gündür koyu akıntılar başladı ama doktorum normal olduğunu söyledi 🙂 iyi gidiyoruz bakalım
Serpil55 Tugbahanim1 benimde tam nst ye felan girdiğim 32. Ve 33. Hafta da kahverengi akıntılarim oldu enfeksiyon için fitil kullanıyorum nst ve bebeğimin hareketleri normal çok şükür 🤲💞 herhalde genel olarak herkes de oluyor bu haftalarda artık doğum ile ilgili belirtiler 😊
Dilaayes Serpil55 cannim vallla bende. İlk doğumu mu norrmaldi bundada bebbek doğum pozisyonunda ama kanala inmeemis beelki sezeryan olmak zorunda kalabilirsin dedi doktor rabbbim sagglikla. Kucağımıza allmayi nasiip etsin insalllah zaman geçiyor son zamanlarda hiç gecmiyor
Tugce0158 Serpil55 43 ten slm olsun daha nst ye girmedik doktorum 22 sinde gel ağrın olmasa 25 inde gel dedi.belki ozaman gidersem nst ye bağlarlar.bu aralar yeri daraldığı için galiba hareketleride yavaşladı Bagzen çok canlı bagzen kayıyor gibi oluyor.Rabbim sağ Salim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş 🙏