Derya63 Arkadaşlar gebelikte kan uyuşmazlığı nasıl oluyor ben 0 Rh(+) , eşim ise B Rh(-) bu durumda kan uyuşmazlığımiz var mı 5 haftalık hamileyim
Beyzan Derya63 uygulamada blog kısmı var orda yeni yazı var kan uyuşmazlığı onu okudunuz mu belki faydası olur
Bittercikolata Derya63 kadın negatif erkek pozitif olursa eğer kan uyuşmazlığı oluyor. Benim (+) eşimin (-) biz sorduk sizde kan uyuşmazlığı yok dediler
Nurtrky Derya63 kadın pozitif olunca erkeğin kan grubu önemli olmuyor eğer kadın negatifse erkek pozitife uyuşmazlık olur siz pozitifsiniz sorun yok canım
Kdrytl Bildiğim kadarıyla kadin negatif erkek pozitif olunca uyuşmazlık oluyor canim siz de yok sanirim
Derya63 Beyzan evet okudum o yüzden kafam karıştı netten araştırdım fakat hep anne negatif ,baba pozitif olarak yazıyor belki burdaki hamileler bir bilgi sahibidir dedim 🤗
Ermysa Ben B(-) eşim B(+) bizde kan uyuşmazlığı var. Birisi pozitif birisi negatif olunca oluyor. Evlenirken söylüyorlar aslında
Xthinker Derya63 sende yok canım. Benim negatif esimin pozitif bizde var mesela ama çok da dert değil Allah başka dertler vermesin
Derya63 Xthinker amin inşallah canım biran evvel sağlıklı hayırlı şekilde kucaklarımiza almayı nasip etsin bebeklerimizi
058elf Derya63 evet büyük ihtimalle söylerlerdi, zaten hamilelikte doktorlarda kan grubuna bakıyo genelde o zamanda söylerler uyuşmazlık var diye