Bebiiss Merhaba kizlar 12 haftalik hamileyim bulantilarimin kesildigini fark ettim bugun bu iyi bir sey ama bebegimin sagligi yerinde mi diye endiseleniyorum birden kesilmesi normal mi###
Zeynebi35 Bebiiss gayet normal canım hiç korkma bende senin gibiydim mide bulantım vardı bazen geçerdi oyle korkardım sürekli hastaneye giderdim 😏 Ama normal arada oluyormuş oyle hiç stres yapma
Angelsmom29 Bebiiss benim de 10 haftada kesilmişti 2 gebelikte de merak etmeyin erken kesilebilir bulantılar
Merve50 Bebiiss canım benimde 16 haftalıkken birden kesilmişti kişiden kişiye değişiyor bence bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum doktoruma sorduğumda ne güzel işte rahat edersin bundan sonra demişti
Brs34 Benim de göğüs hassasiyetim gitti bi anda doktora sordum gayet normal olduğunu söylüyor telaş yapmayın. Bazı belirtiler bi anda kesilebilirmiş
Bebiiss Zeynebi35 Brs34 cok Tesekkurler kizlar ama ne bilim gece de kotu ruya gordum korkarak uyandim bebege bir zarari olmusmudur diye cok endiselendim simdi belirtilerde kaybolunca