Yasmink Kızlar 2 hafta önce darp edildim eşimden sürekli kafama vurdu acile gittim doğal olarak ta hamile olduğum için tomografi çekemediler savcı bey de doktor raporu istemiş kadın doğumdaki devlet doktoru kurşun yelekle tomografi çekinebilirsin dedi tomografi çekecek bey radyasyon var bence çekinmeyin dedi baba onayı da gerekiyor biz zaten babayla görüşmüyoruz kısacası tomografiden korkuyorum bebeğe zararı olacak diye fakat kaçmak ta istemiyorum napıcamı şaşırdım bebeğime bişey olur mu bu radyasyondan
Soe Yasmink çok geçmiş olsun çok üzüldüm :( ama tomografi çekinmeyin bence ki doktorlar da demiş zaten bebeğe zararlı.
Goncikim Yasmink canım tomografi değilde emar çekilinebiliyo diye biliyorum,ben emar çekildim Çelik yelekle
Yasmink Goncikim kadın doğum doktoru da dediki kurşun yelekle çekinebilirsin dedi emar her detayı göstermiyomuş ben de kararsız kaldım açıkçası devletteki doktorlar riske atmak istemiyo adli rapor olduğu için o yüzden onay veriyolar bebek umurlarında değil
Goncikim Yasmink canım bebeğini düşünüyorsan çektirme bence,tomografi sıkıntılı..benim eşimde devlet hastanesinde çalışıyo,röntgenci arkadaşlarına sordu onlar zorunlu değilse emar bile çekilmesin demişler..tomografi hiç iyi değil
Yasmink Goncikim tmm bu çok iyi oldu imza atmıştım ama eşten de izin istiyolar girmicem deyip cayabilirim değil mi eşinize sorarmısınız adli vaka benim olayım kadın doğum doktoru çekilebilir dedi ben de imza attım ama girmicem diyebilirim değil mi?