Sema94 Merhabalar salı günü ikili test yaptırdık 40 dakika falan ultrason la baktı perinatolog bebekle ilgili hersey çok iyi cıktı çok şükür 🤲sonra kan verdim e nabızdan baktım sadece değer normal Yazıyor grafik açılmıyor sizce nasıldır sonuç 🤲
mercimeginanne Sema94 grafik internet üzerinden görüntülenmiyor elden alıyorsunuz. Bide 1 hafta-10 günü buluyor sonucun çıkması. (( en azından benim gittiğim yerde ve duyduğum bir kaç yerde öyleydi)) 10 gün sonra gelip raporunuzu alabilirsiniz demişlerdi
Brs34 Sema94 benim neden on dk sürdü ultrason😔 ense kalınlığı iyi dedi 3 gün sonra kan testimin sonucu çıktı şükür o da iyiymiş🙏🏻 Seninki de iyi çıkar🤍
Sema94 Kizimveben 750 dediler canım eşim askeri personel olduğu için anlaşması var hastanenin 450 ye düştü
Sema94 Brs34 inşallah canım ya ultrasonda herseyi iyi cıktı ense kalınlığı burun kemiği falan inşallah iyi çıkar testimiz sen özel demi yaptırdın ikili testini
Beyzan Brs34 herkese perinetolog bakmıyor bana da kendi dokrorum baktı 10 dk sürdü. İçiniz rahat olsun ense kalınlığı ve burun kemiği ölçüldüyse sorun yok. Bana kendi dokrorum baktığı için benden sadece kan tahlili ücreti alındı.
Sema94 Biresinti 750 dediler canım askeri personel olduğu için eşim anlaşması var hastanenin 450 ye düştü tamamen ultrason ve kan tahlilleri dahil ve 40 dakika falan perinatolog baktı
Sema94 Beyzan evet olabilir özel diye perinatolog baktı bizede inşallah bizim de iyi çıkar sonucumuz 🤲🤲