Merhaba hanimlar bende 36+6 da 2.700 gram 46cm kizimi dogurdum😀 hamileligim zor gecti 9 ay boyunca gecmeyen mide🤢 bulantisi ile ugrastim hic birsey fayda etmedi ilaclar bademler tabletler bende durumumu kabullenmistim artik doktorumun 2 ay once kovid olmasi moralimide cok bozmustu😔 tam kadininin calismaya baslayacagi bir gun oncesi yani 6 oca 2 :30 da hafif suyum geldi adet sancisi gibi azda sancim vardi plates topu ile hareket yapmistim sancim ondan olmali diye tekrar.yattim ⅘ dak sonra tekrar az miktarda suyum gelince anladim bir gu daah sabret kiz dedim ama o beklemeyecegini sanci ile belli etmisti dusumu 🛀aldim evde yurumeye basladim🚶♀️ esimi uyandirdim 3u gecince sancilarda siklaninca araba ile 3 dakkikalik hastaneme gitmeye karar verdim evden cikmamaiz hastaneye varmamiz 3;30 oldu hastane kapisinda sancim felaket oldu beni nst ye bagladilar aam benim buyuk tuvaletim var dedim hemsireye alttan bakti 6 cm aciklik doktoru aardilar 7 ye kadar dayansin demis zaten kendi doktorum yok nobetci bir erkek doktor vardi ben bu arada altan usten ayiptir soylemesi giitti 4 dakk sonra tekra muayene 9 santim beni apar topar sandalueye koydular ansansorde ikimmam geldi hemsire ikinma nefes al diyip duruyordu sanki elimde istemsizce oluyor dogumhanenin kapisina geldik tam catalin yanindayiz bende daha kuvvetli bir ikinma kalkamiyorum elimi oroya dogru goturmeye calisinca elleme bebegin kafasi dediler doktor az asagi kay dedi bir baktim balik gibi birsey foşt diye kaydi oturdugum yerde dogurdum bir baktim onumde kizim bas asagi doktorun elinde gobek bagini kesiyorlar bende yavasca kalkip catala yattim sonrasi biraz acili oldu esi ciakrken az bastirdi doktorum birazda yirtigim oldu guzelcede diktim dedi simdi kizimla sutumun gelmesini bekliyorum ve hic dogum yapmamis gibi iyiyim az sanci oluyor tabii oda normal jerkese hayirla dogumlar diliyorum birde hurma yemeye 1 ay once baslamistim tatli sevmedigim icin 1 tane ancak yiuordum meryem suresinin okudum ama ben sansli olanlardanim 40 yasindayim ve her dogumum boyle rahat ve kisa surdu herkese benim gii rahat digurmayi Allah nasip etsinn